به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر صورت گرفت؛

دیدار کارکنان اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس کرمان با خانواده شهید «دوست‌محمدی»

دیدار کارکنان اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس کرمان با خانواده شهید «دوست‌محمدی» به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر کارکنان اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کرمان با خانواده شهید «حسین دوست‌محمدی» دیدار و گفت‌وگو کردند.
کد خبر: ۳۴۷۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۱ - 22May 2019

به گزارش خبرنگار دفاع‎پرس از کرمان، به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر کارکنان اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و اداره کل اوقاف و امور خیریه کرمان با خانواده شهید طلبه «حسین دوست‌محمدی» دیدار و گفت‌وگو کردند. 

در این نشست صمیمانه مادر بزرگوار شهید «حسین دوست‌محمدی» به ذکر خاطراتی از فرزند شهیدش پرداخت و گفت: فرزندم را برای دفاع از اسلام و انقلاب به جبهه‌ های جنگ حق علیه باطل فرستادم و افتخار می‌کنم که مادر شهید هستم.

همچنین در ادامه بخشی از وصیت نامه شهید «دوست‌محمدی» قرائت شد.

تصاویر+کارکنان اداره کل حفظ آثار کرمان با خانواده بزرگوار شهید«دوست محمدی»دیدار کردند////در حال ویرایش

فرازی از وصیت‌نامه شهید بزرگوار دوست‌محمدی

پدر و مادر جان! هرگز به خود ناراحتی راه نداده و مقاوم و استوار در مقابل سختی‌ها باشيد و با آنان دست و پنجه نرم كنيد و هرگز در مرگ من سياه‌پوش نشويد و برايم گريه نكنيد كه دوست ندارم و راضی نمی‌باشم و خواهرم را زينب‌گونه بزرگ كنيد و به او درس عفت و حجاب بياموزيد و پدر و مادر مرا حلال كنيد و ناراحت و غمگين نباشيد كه اين دنيا خيلي بی‌وفا است و می‌گذرد، تحمل سختی‌ها نتيجه‌اش بهشت است. به برادرانم هم بگوييد مرا عفو كنند و ببخشند و راه مرا ادامه بدهند و اگر از من بدی ديده‌اند، به بزرگواری خود مرا ببخشند و عفو كنند. در آخر از همگي طلب عفو و مغفرت می‌كنم.

طلبه «حسین دوست‌محمدی» فرزند رمضان در سال 1348 در شهر اختیارآباد کرمان به دنیا آمد و در دی 1365 در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین