امام جمعه نکا:

داشتن قدرت اطلاعاتی برای ضربه زدن به دشمن ضروری است

داشتن قدرت اطلاعاتی برای ضربه زدن به دشمن ضروری است حجت‌الاسلام محمدباقر محمدی لایینی با بیان اینکه در دنیای امروز داشتن اطلاعات امری ضروری است، گفت: قدرتمندان دنیا چند برابر قدرت نظامی‌شان، قدرت اطلاعاتی داشته و راه‌های ضربه زدن به دشمن را این‌گونه به دست می‌آورند.
کد خبر: ۳۵۱۰۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۵ - 20June 2019

داشتن قدرت اطلاعاتی برای ضربه زدن به دشمن امر ضروری استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، حجت‎الاسلام «محمدباقر محمدی لایینی» امام جمعه نکا امروز به مناسبت سالروز تأسیس تبلیغات اسلامی، در جمع هیئات مذهبی، مداحان و شاعران آیینی و فعالان قرآنی با بیان اینکه جامعه هدف ما با جامعه شیطان یکی‌ است، اظهار داشت: ما با یک دشمن بسیار سختی مواجه هستیم که مکر و ترفندش زیاد است و راه پیروزی بر شیطان توکل کردن به خداست.

وی ادامه داد: ما باید مخاطب و دنیای اطراف خودمان را بشناسیم و آماده یک جنگ سخت باشیم و سربازانی که در این راه کار می‌کنند باید بروز باشند.

این مسئول با بیان اینکه در دنیای امروز داشتن اطلاعات امری ضروری است، گفت: قدرتمندان دنیا چند برابر قدرت نظامی‌شان، قدرت اطلاعاتی داشته و راه‌های ضربه زدن به دشمن را این‌گونه به دست می‌آورند.

محمدی لایینی افزود: ما باید با یک لشکر نرم افزاری فضای مجازی اطلاعاتی در عمق مخاطبان و افکار و دل و ذهن آنها نفوذ پیدا کنیم و خواسته‌ها و دغدغه‌ها و شبهات‌شان را بدانیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی باید فراوظیفه عمل کرده و با جدیت بدانیم که به مراتب زورمان بیشتر از شیطان خواهد بود.

این مسئول سفر نخست وزیر ژاپن را به ایران تحقیری برای آمریکا عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی با یک موضع گیری می‌تواند طومار آمریکا را درهم بپیچد.

محمدی لایینی از فعالیت 165 هیئت مذهبی در شهرستان نکا خبر داد و با اشاره به فعالیت‌های وسیع این نهاد، گفت: این حوزه نیاز به کار زیادی دارد و باید شناسایی آسیب‌های داخلی را جدی بگیریم و یک شناسنامه اطلاعاتی خوب تهیه کنیم.

«سیف الله سهرابی» رییس اداره تبلیغات اسلامی نکا نیز گردهمایی فصلی هیئت امنای مداحان و فرماندهان پایگاه‌های بسیج در ماه مبارک رمضان، دهه فجر و آخر در مشهد مقدس، اعتکاف رجبیه، احیاء مناسبت‌های ملی در 9 دی و ایام ارتحال امام خمینی (ره) و 13 آبان و روز قدس، برنامه عفاف و حجاب در مدارس، طرح اوقات فراغت تابستان، جشنواره‌های قرآنی و آموزش در سطوح مختلف تجوید و روخوانی قرآن کریم، همایش ویژه مداحان و هیئت‌های مذهبی، همایش نیلوفرانه با موضوع حجاب و عفاف را از جمله برنامه های این نهاد برشمرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین