به مناسبت هفته جهانی معلولان؛

آرزوهای معلولان برفراز دریاچه خلیج فارس به پرواز در می آید

اداره سلامت حوزه معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 با مشارکت انجمن معلولان ایران و واحد سلامت ناحیه 4 فردا صبح 11 آذرماه ، همایش "بادبادک، امید، تلاش و نشاط" را در دریاچه شهدای خلیج فارس برگزار می کند.
کد خبر: ۳۵۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۹ - 01December 2014

آرزوهای معلولان برفراز دریاچه خلیج فارس به پرواز در می آید

به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس "، قاسم مولایی شهردار منطقه 22 در این باره گفت: این همایش هرسال به صورت متمرکز در هفته جهانی معلولان در مکانی منتخب برگزار می شود و این بار دریاچه شهدای خلیج فارس برای برگزاری این برنامه، انتخاب شده است. سال گذشته معلولان شرکت کننده در همایش، آرزوهایشان را به تصویر کشیده و امسال آرزوهای خود را به پرواز درخواهند آورد. اجرای نمایش، سرود، فروش خیریه کاردستی، ارائه توانمندی ها و ... نیز با مشارکت خود شهروندان دارای معلولیت در دستور کار این همایش قرار دارد.

به گفته شهردار منطقه 22، اداره سلامت و واحد سلامت نواحی 4 گانه منطقه 22 نیز این هفته را مغتنم شمرده تا با برپایی مراسم و ارج نهادن به تجارب و توانایی های شهروندانی که با معلولیت های گوناگون دست و پنجه نرم می کنند، از تلاش ها و افتخارات کسب شده توسط آنان، تقدیر و تشکر کند.

مولایی افزود: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای معلولان، مناسب سازی معابر برای تردد معلولان، اندازه گیری قند و فشار خون، بازدید از مراکز توانبخشی، دیدار با معلولان و خانواده های آنان، توزیع بروشور های آموزشی، ویزیت رایگان پزشکی اعضای کانون معلولان، تقدیر از دبیران کانونهای معلولان، برپایی تورهای تفریحی و گردشگری و زیارتی همچنین برگزاری مشاوره های فردی روانشناسی، برگزاری همایش ها، کارگاه ها و کلاس های آموزشی براساس روز شمار و با موضوعاتی همچون ارتقای سطح اعتماد بنفس خانواده های دارای فرزند معلول، هنر گلیم بافی، حضور در اجتماع، مهارت های ارتباطی با افراد جامعه، نقش خانواده و رسانه در توانمند سازی معلولان، پیشگیری از بیماری های منجر به معلولیت های ذهنی و جسمی، مهارت های جهت یابی ویژه نابینایان، برگزاری مسابقه ورزشی، اطلاع رسانی در سطح منطقه، ارسال پیامک و ... از دیگر اقداماتی است که طی این هفته صورت می گیرد.

گفتنی است این  همایش روز سه شنبه 11 آذر ماه 93  از ساعت 10 تا 12 با حضور شهردار منطقه 22 ، نماینده یونیسف، نماینده یونیدو و رئیس اداره کل بهزیستی استان تهران همچنین شهروندان دارای معلولیت و خانواده هایشان ... به اجرا در خواهد آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار