به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران در جلسه هیئت امنای مرکز فرهنگی و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس که امروز در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، اظهار داشت: ساخت پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس 12 سال به طول انجامید که تاکنون بیش از 44 میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.
وی با اشاره به افتتاح فاز یک مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در بهمن 96 افزود: به علت کمبود اعتبارات بخش محتوایی آن هنوز تکمیل نشده و با تکمیل آن آمادگی بازدید عموم مردم را خواهیم داشت.
این مسئول گفت: ساخت پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس از اعتبارات ملی، استانی و مشارکتی تامین شد که سهم شهرداری 4 میلیارد تومان بود و انتظار داریم در تکمیل این پروژه شهرداری مرکز استان و سایر دستگاهها همکاری ویژه داشته باشند.
وی از تدوین 40 عنوان کتاب در سال گذشته خبر داد و بیان داشت: در بحث دانشنامه دفاع مقدس که ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح است کار تهیه مقالات در هزار مدخل توسط نویسندگان استان در سه محور حغرافیا و یگانهای نظامی، فرهنگی اجتماعی و اشخاص و شهدا آعاز شده و به مدت سه سال قرار است به اتمام برسد که نیازمند اعتبار و همکاری دستگاههاست.
ملکی همچنین با بیان اینکه کار تهیه 100 مقاله دانشنامه انجام شده است، ادامه داد: کتاب کارنامهای نقش هلال احمر استان در دفاع مقدس نیز به نگارش درآمد و آماده چاپ است.
این مسئول به فعالیتهای بخش هنری و فرهنگی اشاره کرد و از حمایت از ساخت و تولید 42 فیلم کوتاه دفاع مقدس در سال 98 خبر داد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران به میزبانی مردم شهرهای غرب استان از هشت شهید گمنام در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اشاره کرد و با بیان اینکه در 84 نقطه استان نیاز به ساخت یادمان شهدای گمنام داریم، گفت: 40 یادمان شهدای گمنام استان با کمک سپاه، شهرداری، مردم و خیرین استان ساخته شد و 44 نقطه نیز دارای 10 تا 85 درصد پیشرفت بوده است.
این مسئول با اشاره به ناهنجاری های اجتماعی و تهاجم فرهنگی که وارد خانه های مردم شده است، تصریح کرد: این سیل تهاجم فرهنگی خیلی خطرناکتر از سیلاب است و کرامت شهدا خیلی از مشکلات را حل میکند.
وی ادامه داد: تکمیل پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران نیازمند عزم جدی استانی است و همکاری مسئولین را میطلبد.
ملکی با اشاره به برگزاری سه جشنواره شعر اشک انار، خاطره نویسی و داستان کوتاه دفاع مقدس در سال جاری، عنوان کرد: برگزاری بیست و دومین کنگره ملی شعر دفاع مقدس در ایام دهه اول بهمن ماه یکی از برنامههای این اداره کل است که نیازمند مشارکت دستگاهها هستیم.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه حماسه اسلامی ششم بهمن آمل را باید به صورت جهانی و ملی معرفی کنیم، خواهان گنجاندن این حماسه در کتابهای درسی شد و پیشنهاد برگزاری کنگره استانی حماسه اسلامی ششم بهمن مردم آمل را نیز مطرح کرد.
انتهای پیام/