فرمانده انتظامی الیگودرز با جانباز «نادعلی کرمی» دیدار کرد
«عباس محمدی» با «نادعلی کرمی» از جانبازان دوران دفاع مقدس دیدار کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرمآباد، «عباس محمدی» فرمانده انتظامی الیگودرز و جمعی از پرسنل نیروی انتظامی شهرستان الیگودرز، امروز (پنجشنبه) با «نادعلی کرمی» از جانبازان دوران دفاع مقدس دیدار کردند.
در این دیدار، «عباس محمدی» سرکشی و دیدار با خانوادههای، شهدا، جانباران و ایثارگران را از وظایف مسئولین و مدیران دانست و اظهار داشت: احترام و تکریم از پرنسل بازنشسته و خانوادههای ناجا وظیفه ماست، ما تمام توان خود را برای رفع مشکلات آنها بهکار میبریم.
وی گفت: اگر شهدا، جانبازان و ایثارگران در طول هشت سال دفاع مقدس نبودند، امروز این امنیت و آسایش و رفاه نبود.
بنابراین گزارش، «نادعلی کرمی» از نیروهای بازنشسته و جانباز نیروی انتظامی شهرستان الیگودرز است که در منطقه عملیاتی «زبیدات» به درجه جانبازی نائل آمد.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


