به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، مهندس ابراهیم عزیزی در جلسه شورای اداری استان قم که پیش از ظهر امروز در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، با اشاره به تاکیدهای رهبر انقلاب اسلامی در عرصه اقتصادی ابراز کرد: سازمان بسیج به دنبال اجرای رهنمودهای رهبری است.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اضافه کرد: عزم ملی و روحیه جهادی دو عنصر اصلی در زمینه اقتصاد مقاومتی و بسیج جلوه بارز این دو عنصر است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه در نبرد اقتصادی محور اصلی مردم هستند، عنوان کرد: در هر میدانی که مردم حضور پیدا کردند موفقیتهای بسیاری داشتهایم و در این عرصه نیز باید اراده مردمی را سهیم کنیم.
وی ادامه داد: سومین عنصر توانمندسازی بنیههای اقتصادی است زیرا اقتصاد ما بدون عنصر مقاومت آسیبپذیر خواهد بود.
عزیزی با اشاره به اینکه اقتصاد متکی به نفت مشکلات بسیاری را در جامعه اسلامی ایجاد کرده است، مطرح کرد: برای دور شدن از این اقتصاد باید تلاشهای بسیاری انجام دهیم.
وی استفاده از ظرفیتهای جوانان و توانمندسازی لایحههای مختلف جامعه را راهکاری برای تقویت اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: مقاوم سازی اقتصادی نیازمند توانمندسازی اقشار مختلف جامعه است.
عزیزی بهره گیری از ظرفیتهای نسبی و مطلق در کارآفرینی را عنصر دیگری از اقتصاد مقاومتی برشمرد و اظهار کرد: اگر این ظرفیتها در قم شناسایی شود، دستاوردهای بسیاری به دنبال خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه مردم میتوانند در عرصه اقتصادی نقش موثری داشته باشند، افزود: مردم مومن قم ظرفیت بسیار مناسبی هستند که باید به آنها توجه کرد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه سرمایههای کوچک مردم میتواند ما را به افقهای اقتصادی برساند، ابراز کرد: اگر جریان رضایتمندی و اعتماد بخشی مردم هدایت شود میتوانیم در زمینه مشارکت مردمی تاثیر بسیاری داشته باشیم.
وی گفت: رسیدن به قلههای اقتصادی هدف بسیج است که نیازمند تفکر بسیجیان و روحیه جهادی است.
عزیزی در ادامه مطرح کرد: تشکیل شورای اقتصاد مقاومتی استان با حضور مدیران و دستگاههای اجرایی میتواند در عرصه استفاده از ظرفیتهای استانی موثر باشد.
وی با بیان اینکه 560 واحد اقتصاد مقاومتی در سال 1392 برای استان قم تشکیل شده است، گفت: برای سال 93 در این استان 750 واحد راه اندازی خواهد شد و در سال 1392 نیز 15 میلیارد تومان از بودجه بسیج هزینه شده است.
عزیزی خاطرنشان کرد: در سال 1393 نیز بسیج 10 میلیارد تومان بودجه را برای فعالیتهای اقتصاد مقاومتی در قم اختصاص داده است که اگر مسئولان استانی بتوانند به همین میزان هزینه کنند دستاوردهای اقتصادی قم دو برابر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تسریع در صدور مجوزها برای انجام فعالیتهای سازندگی و هماهنگی میان دستگاهها باید در دستور کار قرار داده شود، عنوان کرد: در برخی از محصولات استان نیازهایی دیده شده است که از ظرفیت بسیج میتواند در این زمینه استفاده کرد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: ابلاغ به دستگاههای دولتی برای استفاده از تولیدات واحدهای اقتصاد مقاومتی راهکاری برای پیشبرد وضعیت اقتصادی کشور است.
وی در پایان بهره برداری از ظرفیتهای بدون استفاده توسط بسیج را خواستار شد و گفت: ارائه محصولات اقتصاد مقاومتی در نمایشگاه استانی راهکاری برای تقویت واحدهای اقتصادی است.
انتهای پیام/