به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، حجتالاسلام و المسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی در جمع خبرنگاران با اشاره به سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در 12 آذر ماه سال 58 گفت: قانون اساسی هر کشور بالاترین سند بالادستی است که همه سیاستگذاریها و آئین نامهها باید بر محور آن قرار گیرد.
وی با بیان اینکه قانون اساسی جهتدهنده همه حرکتهای یک نظام و کشور است، گفت: قانون اساسی شامل دو بخش است، قوانین اساسی در بخش عمومی باید جامعنگر، دارای ثبات مناسب، دارای نگرش واقعبینانه به مسائل و دارای آرمانهای جهانبینی کشور مورد نظر باشد.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر این موارد دارای ویژگیهای خاصی است که در بین کشورهای دیگر بیسابقه بود، از جمله اینکه بعد از 5 قرن تفکر سکولاریستی در تمام دنیا، معارف دینی در بطن قانون اساسی مورد توجه قرار گرفت.
حاجی صادقی نخستین ویژگی خاص قانون اساسی را ماهیت دینی آن دانست و گفت: در این قانون اساسی مدلی از حکومت ارائه شد که هیچ سابقهای در عصر خود نداشته البته میتوان سابقه آن را در تاریخ بلند اسلامی و ریشه در حاکمیت نبوی و علوی عنوان کرد ولی آن چیزی که در عصر حاضر شناخته شده نبود نظام ولایی آن بود.
وی اظهار کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که با درون مایه ولایی توسط امام خمینی(ره) احیا شده و هنوز هم ادامه دارد مهمترین وجه تمایز آن با قانون سایر کشورها است و امروز با وجود همه تلاشهای دشمنان ایران به اقتدار رسیده است.
حاجیصادقی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای دیگر قانون اساسی این است که قانون اساسی ثابت کرد تفکر غربی که خدا و مردم، تعقل و تعبد را مقابل هم قرار داده است غلط بوده و این موضوع به خوبی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تجلی یافته است.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران یکی از بزرگترین ویژگیهای قانون اساسی ایران را برداشتن تقابلهای دروغین خدا و مردم دانست و گفت: قانون ایران گرچه یک قانون اساسی دینی است اما از همه قوانین اساسی دیگری که با نگاه اومانیستی نوشته شده انسانیتر است و از همه آنها بیشتر به حقوق و ارزشهای انسانی توجه داشته است.
حاجیصادقی در پایان گفت: کسانی که بخواهند فراتر از قانون اساسی عمل کرده و دم از تغییر ماهیت قانون اساسی بزنند در جبهه انقلاب اسلامی قرار ندارند.
انتهای پیام/