برگزاری کارگروه تدوین نقش استان‌های مازندران و گلستان در دفاع مقدس

کارگروه تدوین نقش استان‌های مازندران و گلستان در دفاع مقدس با حضور مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گلستان و تعدادی از فرماندهان و پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس در گرگان برگزار شد.
کد خبر: ۳۵۶۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲ - 07August 2019

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گرگان، کارگروه تدوین نقش استان های مازندران و گلستان در دفاع مقدس با حضور سردار «علی ملک شاهکوهی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان و تعدادی از فرماندهان و پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس در گرگان برگزار شد.

کارگروه تدوین نقش استان های مازندران و گلستان در دفاع مقدس تشکیل شد

در ابتدای جلسه سردار ملک ضمن بیان نقش شهدا، رزمندگان، ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس نقش یگان‌های عمل کننده لشکر 25 کربلا در هشت سال دفاع مقدس را برای حضار تشریح کرد.

در ادامه هر یک از اعضای جلسه در خصوص نقش عملکرد یگان‌های مربوط توضیحاتی را بیان کردند و مقرر شد یکی از پیشکسوتان دفاع مقدس که آشنایی بیشتری نسبت به یگان‌های لشکر 25 کربلا دارد، به‌عنوان مسئول کارگروه تدوین نقش عملکرد استان در دفاع مقدس انتخاب و در جلسه آینده اعضاء کارگروه مشخص شوند.

کارگروه تدوین نقش استان های مازندران و گلستان در دفاع مقدس تشکیل شد

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار