حجت‌الاسلام قمی:

رسالت هیئات دانشجویی پرورش «چمران‌ها» در دانشگاه است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تولید دانش، فرهنگ عمومی و پرورش انسان‌های الهی از زمینه‌های اثرگذاری هیئات دانشجویی در دانشگاه است و اکثر خروجی‌های دانشگاه باید شبیه چمران شوند و این امری شدنی است.
کد خبر: ۳۵۷۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۲ - 09August 2019

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در اختتامیه اولین دوره نهمین طرح ضیافت رضوی در جمع فعالان هیئت‌های دانشجویی با بیان اینکه ما هیئت‌داری در ایران را مرهون امام رضا(ع) هستیم، اظهار داشت: هیئت یک نهاد کهن به قدمت تاریخ بشر است که مسیر هدایت را زنده نگه داشته است.

وی افزود: در هیئت‌های دانشجویی، هیئت به عنوان نهادی با چنین پیشینه و قدرت اثرگذاری، در دل دانشگاه به عنوان یک نهاد مدرن قرار گرفته است که اساس ایجاد آن حاشیه راندن دین بود، لذا شاهد هستیم مهمترین و قدیمی‌ترین دانشگاه‌های معتبر دنیا مانند آکسفورد و الازهر، حوزه‌های علمیه بوده‌اند که قلب ماهیت شدند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: هدف دانشگاه این بود که نوع مدرنی از دین‌داری و حیات اجتماعی را رقم زده و روشنفکرانی جایگزین انبیای الهی پرورش دهد، اما انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره)، با این نهاد مدرن، برخورد انفعالی نداشته و بلکه آن را مبدأ همه تحولات معرفی کردند.

حجت‌الاسلام قمی به فعالان هیئات مذهبی تأکید کرد: بر این اساس، هیئات دانشجویی از مؤثرترین اجزا در دانشگاه بوده و همه ما در این خصوص نسبت به دانشگاه و جامعه مسئولیت تاریخی داریم و بابت آن باید به محضر خداوند پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: تولید دانش، فرهنگ عمومی و پرورش انسان‌های الهی از زمینه‌های اثرگذاری هیئات دانشجویی در دانشگاه است؛ اکثر خروجی‌های دانشگاه باید شبیه چمران شوند و این امری شدنی است.

هیات دانشجویی تبیین کننده و گره‌گشا است

عضو شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: یکی از جلوه‌های مسئولیت اجتماعی هیئات دانشجویی، ارائه خدمات اجتماعی و بازکردن گره‌ها است. روشنگری و گفتمان‌سازی در جامعه، انتقال پیام رهبر جامعه به مردم، فرهنگسازی عمومی جامعه، مطالبه از دولت و حاکمیت، جهاد امید و مبارزه با یأس از رسالت‌های هیئات دانشجویی است.

حجت‌الاسلام قمی با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب که می‌فرمایند «اساس برنامه راهبردی اسلام، تبیین است»، یادآور شد: تبلیغ اسلام، شأن همه مسلمانان است و مختص یک نهاد یا شخص خاص نیست؛ شما در هیئات دانشجویی باید به‌طور ویژه، مبین اسلام ناب، مکتب امام و منویات رهبری و گفتمان جهادی در جامعه باشید.

وی همچنین در پاسخ به یکی از دانشجویان مبنی بر ضعف رابطه سازمان تبلیغات با هیئات دانشجویی گفت: باتوجه به اینکه هیئات دانشجویی در دانشگاه مستقر بوده و تحت نظر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هستند، در حال انعقاد تفاهم‌نامه‌ای هستیم که در آینده نزدیک رسانه‌ای خواهد شد.

حجت‌الاسلام محمدمهدی صالحی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، نیز ضمن تأکید بر بازخوانی سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی با دانشجویان گفت: دانشجوی انقلابی و هیات اثرگذار و دغدغه‌مند برای اینکه رسالت خود را محقق کند نیازمند مدل است که در این دیدار، رهبر انقلاب ۹ مدل برای کار عملیاتی و تحقق بیانیه گام دوم، مطرح کرده‌اند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها