دستگیری 71 نفر سارق در طرح «صاعقه 1»

دستگیری 71 نفر سارق در طرح «صاعقه 1» جانشین رئیس پلیس پایتخت از دستگیری 71 نفر در طرح صاعقه یک خبر داد.
کد خبر: ۳۵۸۰۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۹ - 16August 2019

دستگیری 71 نفر سارق در طرح «صاعقه 1»به گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، سردار «حمید هداوند» جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در تشریح نتایج طرح صاعقه یک، اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته در اجرای این طرح 71 نفر دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه 55 نفر از دستگیر شدگان در قالب 13 باند در زمینه‌های موبایل قاپی و کیف قاپی فعالیت داشتند، گفت: در این طرح 123 دستگاه گوشی تلفن همراه و 76 دستگاه موتور سیکلت مسروقه و دارای پلاک مخدوش توقیف شد.

سردار هداوند با اشاره به اینکه این طرح با همکاری پلیس‌های تخصصی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از جمله آگاهی، پیشگیری، راهنمایی رانندگی، امنیت عمومی و یگان امداد در همه محلات تهران برزرگ اجرا شد، عنوان کرد: یکی از سارقان دستگیر شده در این طرح در اعترافات خود به سرقت 50 فقره گوشی تلفن همراه و فروش آن به یک تبعه خارجی اشاره کرد.

جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه این طرح همچنان در سطح محلات مختلف تهران اجرا خواهد شد، افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد با اجرای این طرح میزان موبایل قاپی و کیف قاپی در سطح تهران بزرگ در مقایسه با روز‌های قبل کاهش داشته است.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین