مسئول امور عقیدتی اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس همدان:

بحث در مورد امام هادی (ع) یک دوره کامل امام‌شناسی در سطح دین است

بحث در مورد امام هادی (ع) یک دوره کامل امام‌شناسی در سطح دین است مسئول امور عقیدتی و روحانیت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان گفت: در مورد امام هادی (ع) ریشه‌ای‌ترین بحث به زیارت جامعه کبیره برمی‌گردد که یک دوره کامل امام‌شناسی در سطح دین است.
کد خبر: ۳۵۸۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴ - 17August 2019

حجت‌الاسلام «سیدمحمدتقی حسینی» مسئول امور عقیدتی و روحانیت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان در سالروز ولادت امام هادی (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در همدان اظهار داشت: در مورد امام هادی (ع) ریشه‌ای‌ترین بحث به زیارت جامعه کبیره برمی‌گردد که یک دوره کامل امام شناسی در سطح دین است.

مسئول امور عقیدتی و روحانیت اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس همدان ادامه داد: امام شناسی یکی از اصول دین و اصول تحقیقی است که شهدای دفاع مقدس برای ترسیم همین مسیر عزیزترین هدیه الهی که جان شیرین خود بود را در این مسیر در طبق اخلاص گذاشتند و تقدیم کردند.

وی تصریح کرد: زیارت جامعه کبیره دارای مضامین عمیق  اجرایی برای آشنایی با امامت است، در یکی از این فرازها می فرماید «ویسلک سبیلکم» و راه شما را بپیماییم و بپیمایند این مسیر را ائمه مخصوصا امام هادی (ع) ترسیم کرد و در زمان غیبت امام عصر (عج) که ولی فقیه عهده‌دار مسائل دینی است و این مسیر را ادامه می‌دهد.

حسینی گفت: شهدای ما بهترین انسان‌های زمان خود بودند، پیشوا و ولیِ زمانی که مسیر امامت را طی می‌کرد در مقابل طاغوت و استکبار تنها نگذاشتند و تا پیروزی کامل کنار امام و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ایستادند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین