به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، «حسین حسننژاد» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در جلسه ستاد سیونهمین سالروز بزرگداشت هفته دفاع مقدس که امروز در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، با تبریک دهه ولایت، روز ورود آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت و اظهار داشت: این روز تاریخی که با عزت و سرافرازی آزادگان همراه است نباید فراموش شود و امیدواریم بتوانیم از آثار گرانبهای دفاع مقدس در طول تاریخ بهرهمند شویم.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس متعلق به همه مردم است، عنوان کرد: نیروهای مسلح ضمن اینکه توانستند دفاع جانانه داشته باشند یک فرصت طلایی به وجود آوردند و با قرار دادن مجموعه نیروهای مردمی در کنار خود باعث بروز توانمندیهایشان شدند و این مهم را هرگز نباید فراموش کرد.
این مسئول فرهنگ دفاع مقدس را فوق العاده اصیل دانست و گفت: امروز در عصری هستیم که استکبار جهانی با بهرهگیری از تمام امکانات در مقابل اراده مردم ایستاد و مردم با استفاده از همین فرهنگ مقاومت کردند و معتقدند که ما در بهرهبرداری از سرمایههای جنگ موفق بودیم و دلیلش همین ایستادگی بود.
حسننژاد اضافه کرد: همه ما میدانیم که از سرمایههای جنگ بهره میبریم و البته این سرمایه آنقدر عمیق و بزرگ است که در طول تاریخ نیز قابل بهرهبرداری خواهد بود.
این مسئول بر بهرهبرداری از فرهنگ دفاع مقدس تأکید کرد و افزود: ما حتما در هشتاد سالگی پیروزی انقلاب و هشتاد سالگی پیروزی جنگ حلقهها و زوایایی از جنگ را کشف میکنیم که در 40 سالگی نمیتوانستیم؛ بنابراین به این مسئله باید توجه داشته باشیم و از این سرمایه و فرصت و فرهنگ برای پیشبرد انقلاب استفاده کنیم.
وی با تأکید بر انتقال فرهنگ دفاع مقدس با روشهای نو و نوآوریهای هنری، افزود: از ظرفیت فضای مجازی باید استفاده کنیم و مجموعه جنگ را برای همه کسانی که از این فضا استفاده میکنند تبیین کنیم و به نشر مفاهیم ارزشمند آن در این فضا بپردازیم.
این مسئول بر غنیسازی برنامههای هفته دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: صورتجلسه برای ستادهای شهرستانی ارسال شود تا با مشارکت و همکاری همه دستگاهها برنامههای این مناسبت باشکوه برگزار شود.
حسننژاد ادامه داد: در مراسم رژه نیروهای مسلح باید همه توانمندیهای نظامی فرزندان خود را به منظر و دید مردم بگذاریم که مردم احساس آرامش کنند و دشمنان احساس یأس و ناامیدی کنند.
وی با بیان اینکه برای تبیین فرهنگ دفاع مقدس باید به میان مردم برویم، به نقش مردم در تبیین و ترویج دفاع مقدس پرداخت و بر ضرورت استفاده از این ظرفیت تأکید کرد و راویان دفاع مقدس، فضای مجازی، نهادها، سمنها و تجربه گروههای مردمی را فرصتی برای انتقال این فرهنگ دانست و گفت: استفاده از ایبن فرصتها میتواند ضمن تقویت جهتدهی ما به همراهی این فرهنگ کمک کند.
انتهای پیام/