امیر عزتی در مشهد:

شهادت باور شیعه و شهید مایه تحول در جامعه است

معاون وزیر دفاع گفت: حضور مردم در جنگ و ایستادگی آن‌ها پاسخ مردم ما به لبیک تاریخی سیدالشهدا(ع) بود.
کد خبر: ۳۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱ - 10December 2014

شهادت باور شیعه و شهید مایه تحول در جامعه است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از مشهد، مراسم چهلمین روز خاکسپاری دو شهید گمنام در صنایع شهید کاوه مشهد وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور کارکنان این صنعت در حسینیه امام رضا(ع) برگزار شد.

در این مراسم امیر سرتیپ نصرالله عزتی، معاون سرمایه انسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ایراد سخن پرداخت.

وی در ابتدای سخنانش ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی با اشاره به این روایت از امام حسین (ع) که فرمودند: «الناس عبید الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرت معایشهم فاذا محصوا بالبلاء قل الدیانون» مردم بندگان دنیایند و دین تنها بر زبانشان جاری است، هنگامی که زندگیشان سرشار است دینگرایند ولی هنگامیکه در تنگنای بحرانها قرار گرفتند دینداران واقعی اندک میشوند، گفت: در آغاز سفر امام حسین (ع) از مدینه به کربلا خیلی­ها حضرت را همراهی کردند. آنها تصورشان این بود که با این حرکت ایشان حکومتی را تأسیس می­کنند و حضرت اباعبدالحسین(ع) آنها را برای مناصب حکومتی تعیین می­کند. اما باگذشت زمان و فرارسیدن شب عاشورا حضرت همه را حتی نزدیکان خود را مورد خطاب قرارداد و فرمودند: «وظیفه ما حفظ دین رسولالله(ص) است. هر کس بماند فردا جان خود را از دست می­دهد. می­گویند عده­ای آنچنان با عجله رفتند که حتی کفشهایشان را فراموش کردند ولی بعضی ماندند تا پای جان ایستادگی کردند. و حضرت در همان جلسه مقام آنها را در بهشت از بین دو انگشت مبارکشان به آنها نشان داد و همین مسئله باعث شد که در شهادت از هم سبقت بگیرند.

امیر عزتی در ادامه ضمن بیان این مطلب که ایستادگی شیعه در طول تاریخ ریشه در حادثه عاشورا دارد، افزود: در طول تاریخ، شیعه از عاشورا الهام گرفته و مقابل ظلم و ستم ایستاده است. اگر به جنگ­های طول تاریخ نگاه کنید می­بینید که میلیونها نفر کشته شدند و عده­ای از آنها هم در مظلومیت جان خود را از دست دادند اما صحبتی از آنها نمی­شود ولی حادثه عاشورا با گذشت حدود 14 قرن هر روز جاودانه ­تر می­شود و واقعه کربلا روز به روز زنده­تر و هر حرکت آزادی­خواهی در جهان از قیام عاشورا الهام می­گیرد و قیام حسینی برای همه جهانیان بهصورت یک الگو و سمبل مقاومت درآمده است. علتش این است که اباعبدالحسین(ع) همهچیز خود را برای رضای خدا فدا کرد و پاداش این گذشت خود خداوند است و این نور الهی خاموش نخواهد شد. و امروز می­بینید جمعیت کثیری برای زیارت حرم امام حسین(ع) روانه کربلا میشود و این عشق آن حضرت در دل شیعیان جاری است.

معاون سرمایه انسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بازخوانی تاریخ انقلاب خاطرنشان کرد: بعد از گذشت 14 قرن محرم سال 61 هجری قمری، سید بزرگواری از نوادگان امام حسین(ع) به ایران آمد و مورد استقبال گسترده مردم کشورمان قرار گرفتند که مردم با این حرکت خود نشان دادند در بین شیعیان و عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) دین­دار کم نیستند و باز در زمان جنگ، جنگ هشتسالهای در عین نابرابری بر ایران اسلامی تحمیل شد، با کلام حضرت روحالله، با علم به اینکه در این مسیر برگشتی نیست و جان خود را از دست میدهند، بهطور گسترده­ای در جبهه­ها حضور پیدا کردند به نحوی که اصلاً نیاز به فراخوان دورههای احتیاط نبود و دلاورانه در صحنه نبرد حاضر شدند که منجر به تکمیل ساختار نیروهای مسلح شدند و باعث شد تا حکم واجب کفایی بدهند.

امیر عزتی از گمنام بودن در جبهه بهعنوان یک فرهنگ نام برد و اظهار کرد: در دفاع مقدس عده­ای دعا کردند که گمنام باشند که این مطلب در جبهه به یک فرهنگ تبدیل شد. حضور مردم در جنگ و ایستادگی آنها پاسخ مردم ما بود به لبیک تاریخی سیدالشهدا. با اعتقاد به اینکه کل یوم عاشورا و کل الارض کربلا گفتند اگر آن روز امام حسین(ع) فرمود: هل من ناصر ینصرنی و کسی لبیک نگفت اما امروز بعد از گذشت 14 قرن در کربلای ایران مردم به آن ندا پاسخ دادند و جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.

 وی در ادامه با مبارک خواندن حضور شهدا گمنام در صنایع شهید کاوه گفت: پیکر مطهر شهدا بعد از گذشت سالها از پایان جنگ تفحص می­شود هرچند تعداد زیادی از آنها گمنام هستند اما با رجعتشان شور و حال خاصی به جامعه می­دهند و در هر نقطه از کشور عزیزمان به خاک سپرده شوند منبع خیروبرکت هستند و چون همه دارایی خود را در راه رضای حضرت حق فدا کردند مستجابالدعوه شدند و خیلی­ها از آنها حاجت می­گیرند. بینام هستند ولی گرامی­اند. بهواسطه جانفشانی شهدا و ایثارگران در دفاع مقدس امروز ایثار و شهادت در جامعه ما تبدیل به یک فرهنگ شده است. شهادت باور شیعیان است و شهید مایه خیروبرکت و تحول است.

در پایان این مراسم امیر عزتی و فرماندهان نیروهای مسلح خراسان رضوی با حضور بر مزار دو شهید گمنام به خاک سپردهشده در این صنعت، یادمان این شهدا را افتتاح کردند و کارکنان نیز با ادای احترام به مقام شهدا با آرمانهای آنها تجدید میثاق بستند.

لازم به ذکر است پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس در هشتم محرم سال جاری در صنایع شهید کاوه به خاک سپرده شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار