مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت فتح:

حمایت از نویسندگان، برنامه بنیاد فرهنگی روایت است

مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت، برگزاری کنگره شعر مقاومت بین‌الملل اسلامی و جایزه ادبی شهید آوینی را فرصتی برای بحث و بررسی ادبیات مقاومت پایداری عنوان کرد و گفت: در برگزاری جشنواره و کنگره‌های ادبی به دنبال حمایت از نویسندگان و ادبیان حوزه دفاع‌مقدس هستیم تا فضایی مناسب برای معرفی آثار و تولید و حمایت بهتر آثار در آینده فراهم شود.
کد خبر: ۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳ - 24September 2013

حمایت از نویسندگان، برنامه بنیاد فرهنگی روایت است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، جواد جباری مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح گفت: هدف اصلی بنیاد فرهنگی روایت از برگزاری جشنواره کتاب مقاومت (جایزه شهید آوینی)و همچنین کنگره شعر مقاومت بینالملل اسلامی ترویج فرهنگ مقاومت و ارزشهای انقلاب و دفاعمقدس است که بنیاد فرهنگی روایت همانگونه که در حوزه سینما، تئاتر و شاخههای دیگر فرهنگی هنری در راستای اهداف دفاعمقدس،پایداری و بیداری اسلامی تلاش میکند در حوزه ادبیات،شعر و کتاب نیز تلاش مینماید تا تاثیرگذار باشد و طبیعی است که بعضی فعالیتها از طرف بنیاد روایت به شکلی در اختیار ادیبان قرار میگیرد که موضوع جامعه میشود

جباری با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که این موضوع را به عنوان دغدغه در بین جوامع مختلف نشر بدهیم افزود: با این کاربه دنبال این هستیم تا  نویسندگان و شاعران به موضوع دفاعمقدس، انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی علاقه مند کنیم تا در این راستا آثار خود را ارائه کنند.
 
وی ادامه داد: بدیهی است تا این موضوعات مورد توجه نویسندگان قرار نگیرد دغدغه اصلی آنها نخواهد شد لذا به همین منظور بنیاد فرهنگی روایت با برگزاری این جشنوارهها، به حمایت از آثاری میپردازد که در این راستا خلق میشود، که طی این دو دوره در حوزه کتاب سال شهید آوینی و چهار دوره کنگره شعر مقاومت بینالملل اسلامی کاملا محسوس بوده.
 
مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح بیان کرد: در حال حاضر سازمانهای که در حوزه دفاعمقدس و مقاومت وبیداری اسلامی کار فرهنگی میکنند تعدادشان بسیار اندک است و به نظر میآید کار فرهنگی در حوزه مقاومت هنوز در کشور فراگیر نشده، بلکه سازمانهای محدودی در این زمینه هستند که باید از آنها تشکر کنم و امیدورام که سازمانهای دیگری در آینده فعالیتهای بیشتری را در این زمینه داشته باشند که میتوان از متولیان آن نام برد.
 
جباری در پاسخ به این سوال که «برگزاری این کنگرهها و جشنوارهها تا چه حدی میتواند بستر ساز آفرینش و گسترش شعر و کتاب مقاومت بینالمللی و بیداری اسلامی شود؟»  اظهار کرد: به طور کلی انگیزه هنرمندان و ادبیان در زمینه مقاومت، پایداری و بیداری اسلامی یا انگیزه فردیست که بنا بر دغدغه آنان برای تولید اثر، تلاش مینماید. اما اگر دغدغههای جمعی داشتند برگزاری جشنواره و کنگرهها باعث ترویج و تبلیغ در این حوزه میشود و سعی ما براین است که به این ترتیب فضایی مناسب را فراهم کنیم تا آنها آثار فاخر خودشان را در این حوزههای مرتبط نشر دهند، ضمن این که بنیاد با برگزاری کنگره شعر مقاومت بینالملل اسلامی و جشنواره کتاب مقاومت و جایزه شهید آوینی، به دنبال این است که بتواند موضوع (مقاومت پایداری) را مورد بحث و بررسی قرار دهد،تا با این برنامهها بتوانیم در جهت حمایت نویسندگان و ادبیان حوزه دفاعمقدس بکوشیم و فضایی برای معرفی آثارشان فراهم  کنیم. در حقیقت این جشنوارهها و کنگرهها سبب شناسایی، معرفی، تولید و حمایت از آثار را دارد و هم جنبه تبلیغی برای تولید آثار اینده خواهد شد.
 
وی  افزود: برگزاری این جشنوارهها و کنگرهها زمینهای را فراهم کرده است تا علاقمندان بتوانند در جهت تبین و گسترش فرهنگ مقاومت،تلاش بیشتری کنند و تشویق شوند تا به دنبال تحقیق، پژوهش و نگارش در این حوزه روی بیاورند و در آنها ایجاد انگیزه بیشتری خواهد شد.
 
مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح خاطر نشان کرد:اقداماتی که در حوزه ترویج فرهنگ مقاومت انجام شده خصوصا با رویکرد پژوهشی،فعلا در ابتدای راه هستیم،ولی از طریق نشستها و پرژههای تحقیقاتی که به صاحبنظران این رشته میسپاریم انشاا... بزودی به نتایج و تاثیرات بهتری دست پیدا خواهیم کرد.
 
نظر شما
پربیننده ها