به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از ساری، زندگینامه سردار شهید محمد فتح الهی در ادامه آمده است:
سردار شهید محمد فتح الهی در سال 1344 در روستای کوهسار کنده از توابع شهرستان نکا در خانوادهای متدیّن و زحمتکش کشاورز دیده به جهان گشود.
دوران تحصیل ابتدایی و راهنمایی را در روستای زادگاهش به پایان برد و دوران تحصیلش در مقطع راهنمایی مصادف شد با انقلاب شکوهمند اسلامی ایران. با وجود روحانیت آگاه و پیرو خط امام در روستای کوهسار کنده در قبل از انقلاب شهید فتح الهی با آرا و افکار حضرت امام و ماهیت خشن و ضد انقلابی و ضد اسلامی حکومت وقت آشنایی داشت.
لذا با همراه شدن با مردم روستا و شرکت در تظاهرات و مراسم مذهبی در شهرستان نکا حضور فعال داشت و یکی از فعالترین دانش آموزان چه از حیث درسی و هم فعالیت در انقلاب بود. پس از پیروزی انقلاب و عادی شدن شرایط به مدرسه بازگشت و تا پایه سوم راهنمایی تحصیلی را گذراند و از این زمان با ترک تحصیل به کارگری پرداخت.
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه کیان و آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی شهید با احساس وظیفه و جهت ادای شرعی بفرمان حضرت امام(ره) مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی لبیک گفت و در بسیج ثبت نام نمود و جز اولین گروههای اعزامی بسیج از شهر نکا به جبهههای حق علیه باطل به منطقه سر پل ذهاب اعزام شد که 4 ماه بطول انجامید. با مراجعت از جبهه با شور و اشتیاقی که برای حضور مجدّد در جبهه داشت باز هم از طریق بسیج مردمی به جبهه کردستان عزیمت کرد که از خود گذشتگیها و رشادتهای فراوانی به خاطر دوستان بر جای گذاشت و با شجاعت و بی باکی در بیشتر عملیاتها و کمینها شرکت میکرد.
پس از مراجعت از جبهه به دلیل علاقه خاصی که به نهاد انقلابی سپاه داشت در تاریخ 27 آذر 61 به عضویت رسمی سپاه درآمد و در واحد عملیات سپاه مشغول به خدمت شد. پس از آن وارد یگان حفاظت سپاه شد. دوره آموزشی عالی حفاظت را طی نمود. با اصرار فراوان و درخواستهای مکرر در سال 64 پس از چند صباحی که از ازدواجش می گذشت حنظله وار به جبهه شتافت و در تیپ مهندسی 45 جواد الائمه سٍمت معاونت طرح و عملیات را عهده دار شد که در عملیات والفجر 8 در خط مقدّم در کنار سایر سنگر سازان بی سنگر مشغول سنگر سازی برای رزمندگان اسلام بود تا اینکه در شب جمعه 15فروردین 65 بعد از اتمام مراسم دعای کمیل در مسجد شهر وفا و به اتفاق همسنگران خود عازم خط مقدم بود که در اثر ترکش خمپاره و اصابت آن به سر مبارک، آن بزرگوار به لقاء معبود شتافت و به آرزوی دیرینهاش رسید و پیکر پاکش در کنار یاران شهیدش در گلزار روستای کوهسار کنده به خاک سپرده شد.
سردار فتح الهی در سال 1364 با خانم سیده ننه جان حسینی کوهساری ازدواج نمود که ثمره این ازدواج مبارک که مدتی کوتاه ادامه یافت یک دختر به نام فاطمه میباشد که بعد از 5/5 ماه پس از شهادت پدر متولد شد.
انتهای پیام/