به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، اولین جلسه کارگروه ارزیابی تابآوری فضای سایبری با حضور سردار «غلامرضا جلالی» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از معاونین و کارشناسان در محل عمارت کلاهفرنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
اثر تهدید بر کشور باید «صفر» شود
در این نشست، سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه پدافند غیرعامل، مطالبات بسیار جدی و مهمی دارند، گفت: امروز با هماهنگی و همافزایی که بین دستگاههای اجرایی و سازمان پدافند غیرعامل کشور پدید آمده است، تلاش داریم تا آسیبپذیریها را به حداقل رسانده و اثر تهدید بر کشور را به صفر برسانیم.
خدمات دستگاهها به مردم تحت هیچ شرایطی نباید دچار اختلال شود
وی با بیان اینکه امروز فضای سایبری به عنوان یکی از بخشهای مهم و راهبردی کشور مطرح است و تا عمق زندگی مردم نیز نفوذ کرده است، خاطرنشان کرد: هدف سازمان پدافند غیرعامل کشور این است که مردم و زیرساختهایی که به مردم خدمات ارائه میدهند بتوانند در بهترین شرایط کارکردی خود قرار داشته باشند و تحت هیچ شرایطی اخلال در تداوم کارکرد آنها صورت نپذیرد.
سردار جلالی با اشاره به اینکه دشمنان ما حوزه سایبری را یکی از اصلی ترین بسترهای تهدید علیه ملتها به ویژه ملت ایران قلمداد میکنند، افزود: در این شرایط عزم و اراده دستگاهها جهت ارتقای تاب آوری سایبری یک اقدام جهادی در راستای منطق دفاعی کشور به حساب می آید.
وزارت ارتباطات میداندار اصلی پروژه شبکه ملی اطلاعات است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات گامهای اولیه مناسبی در زمینه ارتقای تابآوری فضای سایبری برداشته است و امید است این گامها در آینده قویتر و جدیتر شوند، گفت: موضوع شبکه ملی اطلاعات به عنوان بستر ایمنسازی فضای سایبری کشور یک مسأله حیاتی است و اگر ابهامی در تقسیم وظایف وجود دارد نیز وزارت ارتباطات به عنوان میداندار اصلی این پروژه با همکاری سایر بخشها کار را به سامان برساند و ما نیز در این مسیر در کنار وزیر محترم خواهیم بود.
ملی سازی فضای سایبری نیاز به اجماع عمومی دارد
فرمانده قرارگاه پدافند سایبری کشور با تأکید بر اینکه ملیسازی فضای سایبری رویکردی است که امروز نهتنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورها جهان در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: با توجه به سطح تهدیداتی که ما به دلیل رویکرد استقلال طلبانه خود در فضای بینالمللی با آن مواجه هستیم ضرورت دارد تا یک اجماع ملی در این زمینه پدید بیاد و امید داریم در این نشستهای تخصصی بتوانیم به این فهم مشترک دست پیدا کنیم.
سردار جلالی در بخش پایانی سخنان خود با تقدیر از تلاشهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه پیادهسازی الزامات پدافند غیرعامل در فضای سایبری، گفت: با توجه به نوع تخصص و فراگیری وظایف، این انتظار وجود دارد که سایر دستگاهها و بخشهای اجرایی کشور نیز در موضوعات سایبری با این وزارت خانه همکاری و تعامل داشته باشند.
انتهای پیام/ 151