مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی:

پیکرهای دو شهید گمنام و یک جانباز دفاع مقدس در تبریز تشییع شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی گفت: پیکرهای مطهر دو شهید گمنام و یک جانباز دفاع مقدس پس از مراسم عبادی سیاسی نماز جمعه باحضور پرشور مسئولین استانی و مردم مومن و انقلابی تبریز تشییع شد.
کد خبر: ۳۶۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۷ - 20December 2014

پیکرهای دو شهید گمنام و یک جانباز دفاع مقدس در تبریز تشییع شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از تبریز، سردار عزت اله جعفری، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی بیان کرد: در این مراسم با شکوه، نمازگزاران تبریزی پیکرهای مطهر دو شهید گمنام و همچنین پیکرجانباز 60 درصد، رحیم نهالی مقدم را از مصلای امام خمینی تا میدان ساعت این شهر تشییع کردند.

سردار جعفری افزود: پیکر جانباز رحیم نهالی مقدم پس از تشییع، در گلزار شهدای محله خطیب تبریز در کنار مزار دو بردار شهیدش جواد و مجید نهالی مقدم به خاک سپرده شد و قرار است به فضل الهی پیکرهای مطهر دو شهید گمنام نیز روز یکشنبه 30 آذرماه همزمان با سالروز ارتحال نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی(ع) در شهر شربیان تشییع و در آنجا به خاک سپرده شوند.

گفتنی است پیکرهای مطهر این شهدای گمنام که در سال 1362 به درجه رفیع شهادت نائل آمدهاند مربوط به عملیات خیبر هستند که از مناطق عملیاتی جزیره مجنون تفحص شدهاند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار