به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، با پیروزی انقلاب اسلامی ایران کانون مبارزه با اسرائیل از جهان عرب به ایران منتقل شد و جمهوری اسلامی قلب تپنده مقاومت اسلامی علیه اسرائیل شد. پرچم مبارزهای را که سران کشورهای عربی ناجوانمردانه به زمین گذاشته بودند امام راحل با شهامت به دست گرفت و به مبارزات ملت فلسطین هویت اسلامی بخشید.
کتاب «یک روایت معتبر درباره روابط ایران و مبارزان فلسطینی» از مجموعه «یک روایت معتبر» انتشارات بهنشر، تالیف امیرحسین حسینی به بررسی چگونگی روابط میان ایران و رژیم صهیونیستی در دوران پهلوی و تغییر این روابط و لزوم حمایت از مردم مظلوم فلسطین پس از پیروزی انقلاب اسلامی می پردازد.
«یک روایت معتبر درباره روابط ایران و مبارزان فلسطینی» در 66 صفحه در آغاز با بررسی چگونگی مهاجرت یهودیها به فلسطین، تمایل محمدرضا پهلوی به برقراری روابط با اسرائیل، گسترش رابطه ایران با اسرائیل در دوران پهلوی، روابط ایران و اسرائیل در زمینه نفت، نظامی و امنیتی، فرهنگی، کشاورزی و تجاری در دوران پهلوی و محرمانه بودن این روابط در آن زمان اشاره می کند.
در بخش بعدی این اثر به پایان روابط ایران و اسرائیل همزمان با سقوط رژیم شاهنشاهی و موضع گیری امام خمینی(ره) درباره فلسطین و رژیم صهیونیستی، رابطه با فلسطین پس از پیروزی انقلاب، چگونگی شکلگیری روز جهانی قدس، تاثیر انقلاب اسلامی ایران بر مبارزان فلسطینی و ... میپردازد.
«یک روایت معتبر درباره روابط ایران و مبارزان فلسطینی» تولید انتشارات بهنشر در قطع رقعی کوتاه با تیراژ یک هزار نسخه و با قیمت 90 هزار ریال در کتابفروشیهای سراسر کشور در اختیار مخاطبان قرار دارد.
«یک روایت معتبر درباره روابط ایران و مبارزان فلسطینی» یادآوری می کند: «جمهوری اسلامی نمیتواند نسبت به اشغال یک سرزمین اسلامی بی تفاوت بماند، ایران اسلامی وظیفه خود میداند که از مستضعفان عالم در برابر مستکبران حمایت کند و به بی عدالتی در هر جای دنیا اعتراض کند. ایران انقلابی پدیدهای ظلم ستیز و تحول خواه بود، بنابر این در قبال رژیم صهیونیستی موضعی محکم تر از اعراب گرفت و از اساس موجودیت این رژیم را به رسمیت نشناخت. امام خمینی (ره) محو شدن رژیم صهیونیستی را در حالی مطرح کردند که دولت های غربی به ویژه ایالات متحده همیشه از بقای رژیم صهیونیستی حمایت می کردند.»
علاقهمندان برای آگاهی از اخبار بهنشر و مشاهده و تهیه سایر محصولات انتشارات آستان قدس رضوی میتوانند به نشانی اینترنتی www.Behnashr.com یا فروشگاههای سطح شهر مشهد و نمايندگیهای سراسر کشور مراجعه کنند؛ همچنین سامانه پیامکی به شماره 30003209 یا کانال اطلاعرسانی بهنشر از طریق پیامرسانهای بله و ایتا به آدرس @behnashr نیز از دیگر راههای برقراری ارتباط با این انتشارات است.
انتهای پیام/ 121