قائم مقام سازمان امداد و نجات خبر داد:
امدادرسانی به ۱۰۰ هزار زائر امام رضا (ع) و انتقال ۷۷ نفر به مراکز درمانی
قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از ارائه خدمات امدادی به ۱۰۰ هزار زائر امام رضا (ع) به همراه انتقال ۷۷ نفر از آنان به مراکز درمانی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، مجتبی سیف، قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، با اعلام گزارش خدمات ارائه شده در طرح همسفران خورشید، اظهار داشت: از 23 تا 30 آذر 100 هزار نفر از خدمات امدادی بهره مند شدند که 85 هزار نفر از آنها در خراسان رضوی این خدمات را دریافت کردند.
قائم مقام سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: به علاوه 15 هزار نفر در خراسان شمالی، 25 نفر در خراسان جنوبی و 15 نفر در سمنان خدمات امدادی دریافت کردند.
سیف به اسکان اضطراری 40 هزار نفر اشاره و تصریح کرد: به علاوه 60 هزار نفر از خدمات کنترل قندخون و فشار خون استفاده کردند و 6 هزار و 900 نفر سرپایی درمان شدند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این زمینه 77 تن نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


