تحولات امنیتی عراق/

ادامه پیشروهای نیروهای امنیتی و مردمی عراق در صلاح الدین

منابع عراقی از ادامه پیشروی نیروهای امنیتی و مردمی در جنوب تکریت در استان صلاح الدین و غارت یک بانک در موصل از سوی تروریست‌های داعش خبر دادند.
کد خبر: ۳۶۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰ - 27December 2014

ادامه پیشروهای نیروهای امنیتی و مردمی عراق در صلاح الدین

به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس به نقل از روزنامه الصباح، منابع امنیتی عراقی اعلام کردند: نیروهای امنیتی و مردمی در ادامه عملیات علیه داعش مناطق گسترده ای را در اطراف بلد، الضلوعیه در جنوب تکریت آزاد کردند. نیروهای امنیتی و مردمی مناطق الجمعیه و الزور واقع در غرب ناحیه یثرب در جنوب تکریت را لوث داعش آزاد کردند.

خبرنگار المیادین در عراق گزارش داد که ارتش عراق و نیروهای مردمی توانستند کنترل کامل منطقه "یثرب" در شهرستان بلد در استان صلاح الدین را به کنترل خود در آوردند.

این منابع همچنین از هلاکت 20 تروریست داعش در منطقه یثرب در جنوب تکریت خبر دادند.

در جنوب تکریت منابع امنیتی عراقی از پاکسازی بخش شرقی رود الرصاصی و پیشروی نیروهای امنیتی و مردمی به سوی منطقه البوصلیبی اشاره کردند و افزودند: تروریست های داعش از روستای البو محمد از توابع ناحیه یثرب با پیشروی های نیروهای امنیتی و مردمی گریخته اند.

کریم النوری از فرماندهان شاخه نظامی سازمان بدر گفت: نیروهای امنیتی و مردمی با نظارت هادی العامری عملیات نظامی از منطقه الحاوی به سوی الضلوعیه در 80 کیلومتری جنوب تکریت انجام دادند که بر اثر آن بسیاری از مناطق آزاد شدند و فرودگاه الضلوعیه در محاصره قرار گرفت و به احتمال زیاد تمامی منطقه طی ساعات آینده آزاد شود.

هلاکت دهها تروریست در غرب الرمادی

عاشور الحمادی فرمانده شورای بیداری الانبار گفت: مناطق النعیمیه و جبه در نزدیکی منطقه الدولاب در غرب الرمادی آزاد شده است و عبدالقادر عبدالرزاق عناد الکعود زخمی شده است.

وی افزود: نیروهای امنیتی و بیداری و نیروهای مردمی و عشایر الانبار تلفات و خسارات فراوانی به تروریست ها در این دو منطقه وارد کردند. عبدالقادر عبد الرزاق عناد الکعود به شدت زخمی شده و به بیمارستان هیت برای درمان برده شده است.برادر وی حاتم عبدالرزاق العناد الکعود مسئول امنیت کل داعش در هیت و اطراف آن است.

در همین حال وسام الحردان رئیس شورای بیداری فرزندان عراق تاکید کرد: نیروهای امنیتی و مردمی در مناطق القطنیه و النسریه در نزدیکی هیت تلفات و خسارات فراوانی به تروریست ها وارد کرده اند و 60 تروریست را به هلاکت رسانده اند. یک مسئول نظامی در الانبار نیز بیان کرد: نیروهای امنیتی و پلیس 14 روستا در غرب الرمادی را آزاد کرده اند.

غارت بانک رافدین از سوی داعش در مقابل دیدگان شهروندان موصلی

در موصل منابع امنیتی از غارت بانک رافدین شعبه 112 موصل در برابر دیدگان شهروندان خبر دادند و افزودند: داعشی ها هزار منزل مسکونی شهروندان را تخریب کرده اند. در شهر سنجار در 120 کیلومتری غرب موصل منابع آگاه از درگیری خیابانی که در نتیجه آن 20 داعشی به هلاکت رسیدند خبر دادند و افزودند: درگیری ها در منطقه بربروش در جریان است و در درگیری ها از انواع سلاح ها استفاده می شود.جنگنده های ائتلاف در حال پرواز هستند و مراکز داعش را هدف قرار می دهند.

منابع وابسته به پیشمرگه از بازپس گیری مناطق برفروش، بازار زری و سیده زینب در سنجار خبر دادند و بیان کردند: نیروهای پیشمرگه بر 25 درصد از شهر مسلط هستند و 45 درصد در اشغال داعش است.

این در حالی است که عزیز احمد مسئول واحد 433 نیروهای پیشمرگه از تسلط نیروهای پیشمرگه بر بخش اعظم شهر و همه ارتفاعات استراتژیک مشرف به مراکز داعش خبر داد.

انتهای پیام/ک.ف
 

برچسب ها: داعش ، دفاع پرس ، عراق ، موصل
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار