آواربرداری مناطق زلزلهزده میانه تا شب پایان مییابد

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از آذربایجان شرقی، سردار سرتیپ دوم پاسدار «عابدین خرم» امروز در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص وضعیت امدادرسانی به زلزلهزدگان استان اظهار داشت: بعد از این حادثه در همان ساعات اولیه اسکان اضطراری و تامین مواد غذایی انجام شد و بعد از آن برآوردهای حوزه عمرانی و مسکن صورت گرفته زیرا شبهای اینجا دما زیر صفر است.
وی با اشاره به اسکان قرارگاه شهید باکری در منطقه، عنوان کرد: از امروز آواربرداری در روستای ورنکش میانه آغاز شده و باید تا پایان شب آواربرداری تمام شود تا بعد از آن بازگشایی کوچهها و معابر انجام شود و در مرحله سوم نیز نیاز مسکن مردم تامین شود.
فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه از امروز توزیع غذای گرم نیز در میان مردم آغاز خواهد شد، عنوان کرد: از نظر مسائل بهداشتی نیز در تلاش هستیم که هیچ کمبود و مشکلی در میان مردم وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/


