برگزاری یادواره «شهدای شهرستان دشتی» در آذر

به گزارش دفاعپرس از بوشهر، سرهنگ پاسدار «علی غنضفری» فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی امروز در نشست خبری که به مناسبت یادواره سرداران و ۲۳۲ شهید شهرستان دشتی برگزار شد، اظهار داشت: یادواره ۲۳۲ شهید شهرستان در نیمه دوم آذر در شهر خورموج برگزار خواهد شد.
وی گفت: فضای شهرستان برای برگزاری یادواره شهدا آماده است و در همین راستا اقدامات خوبی صورت گرفته است.
این مسئول افزود: با تعامل و هماهنگی خوبی که در سطح شهرستان وجود دارد تاکنون چندین جلسه تشکیل شده و کمیتههای مختلفی در جهت برگزاری هر چه باشکوهتر این یادواره تشکیل شده است.
غضنفری با بیان اینکه به برکت خون شهدا اسلام رشد کرده است، ادامه داد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عامل بازدارنده در مقابل هجمه های دشمنان به سمت جوانان ما است.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی بر ضرورت مستندسازی تمامی اقدامات در سطح شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: خاطرات شهدا و والدین این عزیزان برای نسل جوان انعکاس داده شود.
وی اضافه کرد: باید از ظرفیت خبرگزاریها و سایتهای استان و شهرستان در راستای پوشش خبری هر چه بهتر این یادواره استفاده کرد.
غضنفری خاطرنشان کرد: یادواره ۲۳۲ شهید شهرستان در نیمه دوم آذر در شهر خورموج برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/


