تجدید میثاق هنرمندان مازندران با آرمانهای شهدا
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به اتفاق جمعی از هنرمندان و بازیگران تئاتر و سینما با حضور در گلزار شهدای ساری با شهدا تجدید میثاق کردند.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ساری، همزمان با آغاز به کار جشنواره استانی تئاتر مازندران، «عباس زارع» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مسئول بسیج هنرمندان و بسیج رسانه به اتفاق جمعی از هنرمندان و بازیگران تئاتر و سینما امروز با حضور در گلزار شهدای ساری با شهدا تجدید میثاق کردند.
«عباس زارع» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در این خصوص گفت: ما برای آغاز به کار این کار فاخر هنری در سطح استان، باری دیگر با تجدید پیمان با شهدا و راه ارزشمندشان، اعلام کردیم که همواره هنر ارزش محور را ملاک و سرلوحه کارهای هنری خود میدانیم و همواره در همین مسیر به جلو حرکت میکنیم.
وی عنوان کرد: سیویکمین جشنواره تئاتر مازندران از صبح امروز آغاز و تا 23 آبان با ارائه نمایشهای منتخب و راه یافته به جشنواره کار خود را ادامه خواهد داد.
امروز دوشنبه 20 آبان چهار نمایش «سیل ساکن تفکرات اذهان بیخودی نا آرام» ساعت 10:30 در سالن سلمان هراتی ساری، «جنگآل» ساعت 15 در سالن بلک باکس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، «تولد 18 سالگی» در بخش میهمان راس ساعت 16:30 در حوزه هنری مازندران و «آقای کانگ» ساعت 19:30 در سالن سلمان هراتی ساری به نمایش در خواهند آمد.
انتهای پیام/
