قائم مقام بنیاد شهید در افتتاحیه طرح مبین 2 بیان کرد

جانشین پروری؛ مهمترین اقدام بنیاد شهید پس از پرداخت معوقات/ پرورش مدیران آینده سازمان

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، مهم‌ترین اقدام بنیاد در سال 93 پس از پرداخت معوقات را اجرای برنامه جانشین پروری و آموزش «مبین 2» دانست و گفت: رضایتمندی جامعه شاهد و ایثارگر در گرو توانمند سازی کارکنان بنیاد است.
کد خبر: ۳۷۰۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۹ - 30December 2014

جانشین پروری؛ مهمترین اقدام بنیاد شهید پس از پرداخت معوقات/ پرورش مدیران آینده سازمان

به گزارش سرویس حماسه و جهاد دفاع پرس، سردار محسن انصاری، در افتتاحیه دوره آموزشی توانمندسازی سرمایه انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران «مبین 2»  که در مجتمع ایثار کردان کرج برگزار شد با تبریک فرا رسیدن ایام ماه ربیع الاول، گفت: همزمانی و تقارن این دوره با این ایام اتفاقی مبارک است و امیدواریم این حرکت خوب و زیربنایی در سال های پیش رو ادامه یابد.

وی با اشاره به طرح رسالت «مبین 2» که پس از حدود 5 سال از اجرای طرح مبین1 دوباره طراحی و به اجرا در آمده است گفت: تکیه بر نیروی انسانی، ارتقا و فکر برای آینده بنیاد  از راهبردهای اساسی این سازمان در دوره حجت الاسلام و المسلمین شهیدی است که نتایج مقبولی را در پی خواهد داشت.

قائم مقام بنیاد راه اندازی دوره جدید آموزش «مبین 2» را اقدامی مهم توصیف کرد و افزود: هر سازمانی که برنامه توانمند سازی را آغاز می کند، سازمانی پیشرفته و به فکر فردا است و نگاه مدیران آن سازمان استراتژیک، راهبردی و آینده نگرانه است.

وی بحث جانشین پروری را یکی از برنامه های پیش بینی شده برای سال 94 عنوان کرد و گفت: طی برنامه 5 ساله نوآورانه و تحولی بنیاد، باید بحث جانشین پروری به اجرا در بیاید.

قائم مقام بنیاد موضوع آموزش را از 5 منظر قابل بررسی عنوان کرد و گفت: آموزش و فراگیری علم از منظر مکتب اسلام، پیامبر و ائمه، آموزش از منظر قانون و مقررات، آموزش در رهنمودهای امام و رهبری، آموزش از منظر تامین آینده سازمان و آموزش از دیدگاه نیازهای امروز سازمان، 5 نوع نگاهی هستند که می توان با آنها بحث آموزش را مورد بررسی قرار داد.

قائم مقام بنیاد در رابطه با موضوع آموزش از منظر آینده سازمان، گفت: دانشمندان علم مدیریت سازمانی را موفق می دانند که برای آینده خود برنامه داشته باشد، زیرا آینده سراسر تغییر است و باید مدیران را برای این تغییرات آماده کرد. در مدتی نزدیک به 5 سال حجم دانش بشری 2 برابر می شود و باید با در نظر گرفتن چنین سرعتی در تغییرات و پیشرفت های علم و فناوری برای آینده برنامه ریزی کرد.

وی ادامه داد: سازمانی می تواند در آینده زنده بماند که برای تغییرات محیطی آینده اش برنامه داشته باشد و تغییر کند. به عنوان مثال در مورد مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران نیازهای جامعه شاهد و ایثارگر با دهه های قبل تفاوت پیدا کرده است، بنیاد در دهه 60 به دنبال آموزش در مدارس بود و امروز باید برای بحث بعد از دانشگاه ایثارگران برنامه ریزی کند و یا امروز با موضوع طب سالمندی در حوزه والدین شهدا و جانبازان روبرو هستیم که در دو دهه قبل وجود نداشت.

قائم مقام بنیاد تاکید کرد: با توجه به این تغییرات می توان نتیجه گرفت که نیازهای دهه نخست 1400 با نیازهای دهه 1390 متفاوت خواهد بود، پس باید برای آینده به این تغییرات فکر کرد. امروز توانمندسازی سرمایه های انسانی مورد توجه سازمان ها است و همه به دنبال توسعه سرمایه های انسانی و جانشین پروری هستند. ما نیز باید سازمانی یادگیرنده باشیم تا بتوانیم تغییرات آینده را پیش بینی کنیم و موفق عمل کنیم که این آموزش ها در سازمان باعث افزایش بهره وری، اجرای سریع تر طرح های تحولی و محقق شدن دولت الکترونیک را به همراه خواهد داشت.

وی به اجرای طرح «مبین 1» در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: حدود 5 سال از اجرای این طرح گذشته است. در «مبین 1» 32 دوره برگزار شد که حدود هفت هزار و 600 نفر از کارکنان بنیاد تحت آموزش قرار گرفتند. رسالت آن دوره ایجاد فرهنگ واحد و یکپارچگی سازمانی بود.

سردار انصاری ادامه داد: این سازمان امروز به بلوغ رسیده است و هویت سازمانی واحد بر آن حاکم است و مبین 2 باید مسیر رشد و ترقی آن را سرعت بخشد.

قائم مقام بنیاد مهم ترین اقدام بنیاد در سال 93 پس از پرداخت معوقات را اجرای برنامه جانشین پروری و آموزش «مبین 2» دانست و گفت: افق دید امروز مدیریت بنیاد این است که باید سازمان را از لحاظ فرهنگی، علمی، اطلاعات و رسانه ای به مرجعیت رساند؛ ما باید بنا بر ضرورت تغییرات محیطی و پیشرفت علم و رشد تکنولوژی به فکر فردا باشیم.

وی ادامه داد: هدف از جانشین پروری تربیت، پرورش، آماده کردن مدیران برای آینده این سازمان است. انتخاب بهترین مدیران برای پست های بالاتر و ایجاد و تکمیل بانک های منابع مدیریتی از دیگر اهداف جانشین پروری است.

سردار انصاری به سابقه ابلاغ طرح جانشین پروری در سال 88 پرداخت و گفت: از وقفه ای که در این مدت افتاده متاسفیم اما از شروع آن ابراز خوشحالی می کنیم.

وی ادامه داد: یکی از دانشمندان علم مدیریت می گوید: «مدیران متولد نمی شوند، بلکه باید آنها را پرورش داد»؛ جانشین پروری یکی از مولفه های توانمندسازی سرمایه های انسانی است، هرچه مهارت و دانش افزایی بیشتر باشد کیفیت خدمات و ارتباطات افزایش پیدا می کند. به این ترتیب در مجموعه بنیاد، رضایتمندی جامعه شاهد و ایثارگر در گرو توانمند سازی کارکنان بنیاد است.

قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان، گفت: امروز 50 نفر برای آموزش جانشین پروری و یکصد و پنجاه نفر برای شرکت در  «مبین 2» در اینجا حضور دارند، عناوین دروس مصوب سازمان مدیریت و مباحث به خوبی دسته بندی شده و اساتید خوبی برای این کار پیش بینی شده اند باید از این فرصت استفاده قابل توجهی کرد تا مسیر رشد و ترقی را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار