لزوم دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی با تقویت بینش انقلابی
به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، سردار «قاسم رضایی» در جلسه بصیرت افزایی کارکنان ستاد مرزبانی ناجا با مرور تاریخ انقلاب اسلامی و قبل از انقلاب، اظهار داشت: اسلام مبنای شروع انقلاب از سال 1341 و 1342 بود و امام خمینی (ره) بر اساس مبانی اسلام، حرکت عظیم انقلاب اسلامی را بر پایه احکام، اعتقاد و اخلاق آغاز کرد؛ امام خمینی (ره) انحرافات را بر اساس تکالیف دینی میدید و همانند امام حسین (ع) قیام کرد و از انحراف دینی، جلوگیری کرد.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان وضعیت حکومتی ایران در قبل از انقلاب اسلامی، تصریح کرد: در قبل از انقلاب، ایران نوکر و تحت ظلم کشورهای استکباری بود، اما امروز ایران اسلامی عزت دارد و در مقابل استکبار ایستادگی میکند.
وی با بیان اینکه استکبار 40 سال در جنگ با ایران است، افزود: جمهوری اسلامی ایران با منافع نامشروع استکبار جنگید و در مقابل آنها ایستادگی کرد و آنها لحظه به لحظه به دنبال توطئه علیه انقلاب اسلامی هستند.
این مقام عالی در مرزبانی ناجا بیان کرد: هدف دشمنان متوقف کردن حرکت و مسیر انقلاب اسلامی است و ما به عنوان حافظان انقلاب اسلامی باید از بقیه جلوتر باشیم و بینش انقلابی خودمان را نسبت به تهدیدات افزایش دهیم و در مسیر انقلاب اسلامی گام برداریم.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی میان ایران و عراق گفت: در جنگ تحمیلی 26 کشور با عراق علیه جمهوری اسلامی ایران همکاری کردند که ما عزتمندانه جنگیدیم و پیروز شدیم و یک وجب از خاک کشور خودمان را به بیگانگان ندادیم و امروز هم باید از دستاوردهای انقلاب اسلامی دفاع کنیم.
انتهای پیام/ 161


