نماینده ولی فقیه در سپاه مطرح کرد:

تلاش چندباره سکولار‌ها برای ساختار شکنی/ عقلانیت ابزاری می‌گوید با کدخدا کنار بیایید!

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: عقلانیت سکولار‌ها تاکنون چند بار وارد عرصه حاکمیت شده تا ساختار را بشکنند اما نتوانستند موفق شوند.
کد خبر: ۳۷۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷ - 29December 2014

تلاش چندباره سکولار‌ها برای ساختار شکنی/ عقلانیت ابزاری می‌گوید با کدخدا کنار بیایید!

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، حجتالاسلام علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه در آستانه حماسه ۹ دی با حضور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) با اشاره به اینکه در عملیات نظامی، فرماندهی صاحب نظر است اما در مسایل سیاسی سخنان نماینده ولی فقیه ملاک است، گفت: در عملیات سیاسی همانند عملیات نظامی مرجعیت واحد لازم است؛ والا اگر قرار باشد هرکس برای خودش قرارگاهی تشکیل دهد و بدون توجه به فرماندهی قرارگاه مرکزی، به خط بزند، این حرکت نتیجه بخش نخواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه ما هیچگاه معتقد به کار حزبی نبوده و نیستیم، افزود: هیچ کس نمیگوید کار حزبی صورت گیرد، ولی بنده میگویم اگر صندوق رأی گذاشتند و طلحه و زبیر به همراه سلمان و مقداد کاندیدا شدند و کسانی هم که پاسداری از انقلاب را بر عهده دارند به طلحه و زبیر رأی دادند، چه کسی مقصر است؟

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به اینکه اصلا بحث حزبی مطرح نیست، بیان داشت: بحث ما این است، در نظام و حکومت دینی که ولی فقیه به عنوان فرمانده کل قوا قرار دارد، پاسدار و بسیجی ما پاسدار این انقلاب است، اما اینکه چه عاملی باعث میشود تا رأی او تقابل با ولی فقیه باشد، موضوعی است که ما نسبت به آن حساس هستیم و باید نگذاریم چنین کاری روی دهد.

وی ادامه داد: بنابراین زمانی که سخن از مهندسی معقول انتخابات زدم، منظور همین موضوع بود، نه اینکه ما بخواهیم کار حزبی انجام دهیم؛ اما متأسفانه آن سالوسهای مُزَور که برداشتهای نفسانی از هر کلماتی میکنند این سوء برداشت را به عمل آوردند.

حجتالاسلام سعیدی درباره عقلانیت ابزاری نیز گفت: عقلانیت ابزاری اعتقاد به پیشرفت مادی بدون توجه به تبعات و آثار فرهنگی آن دارد. موضوعی که ما آن را در دوران کارگزاران و تکنوکراتها شاهد بودیم زیرا آنها به توسعه اقتصادی بدون توجه به عوارض آن معتقد بودند.

وی با تأکید بر این مطلب که آنچه باعث شده گرفتار تشتت فرهنگی شویم، مطلقالعنان بودن توسعه اقتصادی است، عنوان کرد: مقدم بودن توسعه سیاسی و اقتصادی بر دیگر امور نتیجهاش پذیرش قواعد بینالمللی و عمل در چارچوب حاکمیت نظام سلطه است؛ بنابر این اگر در مذاکرات میبینیم جریانی در کشور دارد به این سمت حرکت میکند، ناشی از همین تفکر است.

برای واردات و صادرات کالاها باید جذب بازار جهانی شویم

نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: این افراد میگویند اگر میخواهیم به توسعه برسیم، باید رابطهمان با دنیا روان شود و هر کالایی را به راحتی صادر و وارد کنیم. باید جذب بازار جهانی شویم که برای این کار هم باید تعامل ایجاد کنیم و با دیگران مذاکره کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در غیر این صورت نفت ما را نمیخرند و اگر هم بخواهیم برای فروش نفت آنها را دور بزنیم، دَم عربستان را میبینند تا با فروش نفت به قیمت پایین و خودزنی، ما را گرفتار کنند.

حجتالاسلام سعیدی با بیان اینکه عقلانیت ابزاری میگوید اگر میخواهید زندگی کنید باید با دنیا تعامل داشته باشید، تصریح کرد: اما عقلانیت دینی میگوید آنچه را که تا به حال به دست آوردیم ناشی از استقامت بوده است. بنابر این چنانچه گرفتار عقلانیت ابزاری شویم، نه تنها به ما چیزی در مذاکرات نمیدهند بلکه آنچه را هم به دست آوردهایم از دست میدهیم.

وی با اشاره به اینکه عقلانیت ابزاری میگوید با کدخدا کنار بیایید، یادآور شد: عقلانیت ابزاری معتقد است سوریه و عراق الویت ما نیستند، بلکه الویت ما حل مسئله حاکمیت اروندرود است؛ در حالی که عمق استراتژیک ما به خاطر همین مقاومت است.

نماینده ولی فقیه در سپاه سپس با تصریح این مطلب که فتنه ۸۸ آخرین فتنه نخواهد بود، یادآور شد: عقلانیت سکولارها تاکنون چند بار وارد عرصه حاکمیت شدند تا ساختار را بشکنند اما نتوانستند موفق شوند.

سال ۸۸ تعدادی قدرت طلب وارد صحنه شدند

وی بیان داشت: یکبار در ۱۸ تیر ۷۸ امتحان کردند که نتیجه آن منجر به حماسه ۲۳ تیر ۷۸ شد. به همین خاطر چون نتیجه نگرفتند با یک برنامهریزی، مجددا در سال ۸۸ با چند نفر از جمله کروبی و موسوی و تعدادی قدرتطلب که دارای تفکر عقلانیت ابزاری بودند، وارد صحنه شدند.

حجتالاسلام سعیدی با اشاره به اینکه البته این افراد مهره روی صحنه بودند، گفت: عناصر پشت صحنه چون کمتر شناسایی میشوند، مجدد برای فتنههای بعدی و تحقق عقلانیت ابزاری برنامهریزی میکنند تا عقلانیت دینی وارد تقابل جدی شوند.

وی در ادامه افزود: وقتی عقلانیت ابزاری با عقلانیت دینی مقابل هم قرار گیرند و در عرصه حاکمیتی نیز تقابل جدی بهوجود آید، دشمن پشت سر عقلانیت ابزاری قرار میگیرد و در چنین شرایطی است که فتنه بوجود میآید و ممکن است در آینده باز هم شاهد وقوع چنین حوادثی باشیم.

حجتالاسلام سعیدی ادامه داد: بنابر این برای پیشگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده باید در این حوزه، مراکزی مطالعاتی را انجام دهند که دانشگاه امام حسین (ع) از جمله این مراکز است.

کنار آمدن با دشمن امید عبسی است

وی بیان داشت: اینکه در آینده دشمن از چه طریقی ممکن است مجدد تفکر عقلانیت ابزاری را برای تقابل با عقلانیت دینی به حرکت در آورد، راههای مقابله چگونه است و اینکه چه عواملی میتوانند در این قضایا قرار گیرند، نیازمند مطالعه است؛ پس اینکه با دشمن کنار بیاییم، امید عبسی است به همین خاطر نیازمند چارهاندیشی و استحکام درونی نظام هستیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره تلاش عدهای برای رفع حصر فعالان فتنه، نیز عنوان کرد: عدهای به شدت برای رفع حصر فعالان فتنه تلاش میکنند. حتی از رئیس جمهوری هم برای رفع حصر آنها تقاضا کردند که برای جلوگیری از روی دادن چنین اتفاقی، جریانی باید در این باره سخن بگوید و بنویسد تا مانع تحقق یافتن تلاشهای کسانی که به دنبال رفع حصر هستند، بشوند.

وی با ذکر مثالی تأکید کرد: به عنوان مثال برای همان امام (ره) قدرتمند، شرایطی فراهم کردند که مجبور شد جام زهر را بنوشد؛ بنابر این عدهای میخواهند بگویند اتفاقی نیفتاده و چیزی هم نبوده است.

به گزارش دفاع پرس، حجت الاسلام سعیدی یادآور شد: آن آقای کاندیدای ریاست جمهوری میگوید که آقا عوامل فتنه را انگستان و آمریکا میداند؛ این سخن مایه تأسف است. زیرا شاهد تکرار اشتباهات گذشته هستیم یعنی خواص ما دارند اشتباهات گذشته را مجدد تکرار میکنند که با تکرار این اشتباهات همان مشکلاتی که با تبرئه طلحه و زبیر، بهوجود آمد، مجدد بوجود میآید.

وی در خصوص کسانی که پشت پرده تمام این مشکلات قرار دارند نیز گفت: عدهای پشت پرده تمام این مشکلات قرار دارند که تاکنون سالم ماندند؛ اینها کسانی هستند که کمیته صیانت از آرا تشکیل دادند، نماینده خود را به این کمیته فرستادند و ستاد ابطال انتخابات تشکیل دادند اما آنهایی هم که سکوت کردند و کم حرف زدند نیز باید پاسخگو باشند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با یاد آوری این مطلب که از کلمات، رفتار، سخنرانیها و نوشتههای افراد میتوان خط مشی آنها را تعیین کرد، تصریح کرد: در شعب ابیطالب اگر فشار بود، نباید تسلیم دشمن شد زیرا هنر این است که در شعب ابیطالب بتوان مدیریت کرد.

حجتالاسلام سعیدی خاطر نشان کرد: دشمنی که ۲۰۰ سال است راه خودش را میرود، امید زیادی برای گرفتن نتیجه مطلوب برای ما در مذاکرات متصور نیست؛ زیرا تا خواستههای خود را به ما تحمیل نکنند، دست از سر ما بر نمیدارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار