امیر سرتیپ دوم خلبان قربانی:
امروز هوانیروز هیچ آرزوی دست نیافتنی ندارد/ هوانیروز به عنوان نوک پیکان حملات در جنگ بود
فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ما هیچ آروزی دست نیافتنی در هوانیروز نداریم، گفت: برخی از تجهیزات ما نسبت به سالیان گذشته به روز شده و امروز بالگردها در کل شبانه روز قادر به انجام عملیات هستند و روز و شب برای آنها فرقی ندارد.
به گزارش گروه دفاعی امنیتی
دفاعپرس، امیر سرتیپ دوم خلبان «یوسف قربانی» فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت ۱۵ آذر، سالروز شهادت سرلشکر خلبان «کشوری» با اشاره به خدمات هوانیروز در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن در مقابله با منافقین در غرب کشور، اظهار داشت: هوانیروز از ابتدا تا انتهای جنگ حضوری موثر داشت. با شروع جنگ تحمیلی و حمله رژیم بعث عراق با ۱۲ لشکر به خاک کشورمان، حضور مقتدرانه هوانیروز در کنار سایر نیروها از جمله نیروی هوایی ارتش و پشتیبانی از یگانهای زمینی در زمینگیر کردن دشمن بسیار موثر بود.
وی به مقابله با منافقین و اشرار در مناطق مرزی کشور اشاره کرد و افزود: از طرفی پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و اتفاقاتی که در برخی شهرهای کشور از جمله سنندج، کرمانشاه، پاوه، گنبد و... از سوی گروهکها و منافقین علیه نظام نوپای اسلامی افتاد، حضور مقتدرانه هوانیروز توانست در سرکوب آن غائلههای ننگین بسیار اثر گذار باشد و اگر بگوییم که «کردستان، هدیه هوانیروز به جمهوری اسلامی ایران در مقابله با منافقین است» سخنی به گزافه نگفتهایم. هوانیروز در این مسیر، قریب به ۴۴ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
فرمانده هوانیروز ارتش یادآور شد: انهدام جنگنده توسط بالگرد، فقط مختص جنگ ایران و رژیم بعث عراق است که این افتخار به دست توانمند خلبانان شجاع هوانیروز شکل گرفته است. اگر چه ماموریت اصلی هوانیروز، پشتیانی از یگانهای زمینی و سطحی بود، اما انجام ماموریتهای شناسایی توسط هوانیروز در طول جنگ، نشان از رزمی بودن و عملیاتی بودن این نیرو دارد.
امیر سرتیپ دوم خلبان قربانی به خدمات رسانی این یگان به مردم در بلایای طبیعی نیز پرداخت و گفت: قطعا حضور هوانیروز در امداد رسانی به مردم یکی از شرح وظایف اصلی ما به حساب میآید. این امدادرسانی در زمان جنگ در کنار ماموریتهای عملیاتی مشهود بود و در حوادث اخیر مردم به خوبی آن را لمس کردند.
وی ادامه داد: در بحث سیل و زلزله در سالهای اخیر، شاید به جرات میتوان گفت که حضور هوانیروز بیشتر از دفاع مقدس بود. در زلزله سرپل ذهاب در بعضی از روزها حدود ۵۰۰ نفر توسط بالگردهای هوانیروز به نقاط امن جابجا شدند که این یکی از ماموریتهای اثر گذار هوانیروز بود.
فرمانده هوانیروز ارتش خاطرنشان کرد: در سیل استانهای گلستان، خوزستان و لرستان هوانیروز با ایجاد پل هوایی در بعضی از نقاط، بیشتر کمک را به مردم گرفتار در مناطق سخت و صعب العبور انجام داد. ما در ۱۷ استان کشور به عنوان اورژانس هوایی وارد عمل میشویم. هوانیروز در بحث آتش سوزی، انتقال صندوق رای در انتخابات و... نقش بی بدیلی را ایفا میکند. در بحث پایش مرزها و امنیت مرزها، هوانیروز از همه یگانهای مرزی پشتیبانی میکند.
امیر سرتیپ دوم قربانی همچنین با اشاره به ناکارآمدی تحریمها در پیشرفت و رشد یکان هوانیروز در ساخت تجهیزات به روز و پیشرفته، گفت: تحریمها برای ما باعث فرصت شده و ما امروز از بافت قدیمی تاکتیک و تکنیک عبور کردهایم و در فن آوری جدید به سر میبریم و از آن استفاده میکنیم.
وی با اشاره به دستاوردهای این یگان اشاره کرد و یادآور شد: ساخت سامانههای دید در شب، سامانههای هوشمند تسلیحاتی، قطعه سازی و... موجب ارتقاء آمادگی و توان رزمی بسیار بالایی برای هوانیروز ارتش شده است. امروز بالگردها در کل شبانه روز قادر به انجام عملیات هستند و روز و شب برای آنها فرقی ندارد. ما امروز هیچ آروزی دست نیافتنی در هوانیروز نداریم.
انتهای پیام/341