دبیر ستاد حقوق بشر:

مادامی که جامعه امن و امان است کسی متوجه زحمات نیروی انتظامی نیست/پلیس ما پاکترین و خوش بنیان ترین پلیس دنیا است

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به مجهول بودن دو نعمت صحت و امنیت گفت: مادامی که جامعه امن و امان است کسی متوجه زحمات نیروی انتظامی نیست اما کوچکترین نا امنی سبب می شود تا اذهان متوجه نیروی انتظامی شود.
کد خبر: ۳۷۳۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۵ - 30December 2014

مادامی که جامعه امن و امان است کسی متوجه زحمات نیروی انتظامی نیست/پلیس ما پاکترین و خوش بنیان ترین پلیس دنیا است

به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس "، در جلسه مشترک پلیس و ستاد حقوق بشر قوه قضائیه دکتر محمد جواد لاریجانی با اشاره به رسوایی خفت بار پلیس امریکا در برخورد با سیاهپوستان گفت: ساده ترین مقایسه ها نشان می دهد که پلیس ایران در برابر با سایر نیروهای پلیس دنیا، سربلند و عاری از گرایش های ضد انسانی از جمله نژاد پرستی و قوم گرایی است.

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با اشاره به نقش نیروهای انتظامی در حفظ امنیت و ثبات کشور گفت: نیروی انتظامی منشاء خدمات بسیار گسترده و البته پنهانی است که عمده آنها به چشم نمی آید زیرا اساسا امنیت، نعمتی پنهان یا مغفول است و زمانی که عکس آن یعنی نا امنی رخ می دهد، همگان متوجه آن می شوند.

لاریجانی با اشاره به حدیث معروف پیامبر (ص) در خصوص مجهول بودن دو نعمت صحت و امنیت گفت: مادامی که جامعه امن و امان است کسی متوجه زحمات نیروی انتظامی نیست اما کوچکترین نا امنی سبب می شود تا اذهان متوجه نیروی انتظامی شود.

دبیر ستاد حقوق بشر افزود: درست به همین دلیل پلیس و نیروهای انتظامی و عملکرد آنها همواره زیر ذره بین نقد قرار دارد که البته این نگاه دو گونه است گاهی رفتار و عملکرد نهادها و سازمان های ما زیر ذره بین نقد داخلی است و گاهی زیر ذره بین بیگانه که این دو با یکدیگر تفاوت دارند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به کینه توزی هایی که کشورهای غربی از ابتدای بنای نظام جمهوری اسلامی ایران نسبت به این تجربه بزرگ ملت ایران که همانا بنای یک نظام سیاسی مدنی بر پایه فکر اسلامی است داشته اند گفت: نگاه غربی ها از سر حساسیت های دلسوزانه و مشفقانه نیست و آنها از هر فرصتی برای ضربه زدن به این تجربه عظیم ملت ایران استفاده می کنند و صرفا دنبال بهانه جویی هستند.

لاریجانی با بیان اینکه نیروی انتظامی ما عملکرد قابل دفاعی دارد و بخصوص نسبت به سایر نیروهای امنیتی در سراسر دنیا دارای شأن بالایی است، گفت: شما به همین برخوردهای اخیر پلیس امریکا با مردم این کشور نگاه کنید. این هایی که دائما ادعای حقوق بشر و حقوق شهروندی دارند چگونه سیاهپوستان را می کشند و بدترین رفتار را با کسانی که به این اقدام اعتراض کرده اند روا می دارند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به حماسه 9 دی گفت: امروز ابعاد و بزرگی حماسه نهم دی با توجه به فتنه سا ل 88 روشن تر است. آنچه درسال 88 رخ داد یک فتنه عظیمی بود که نتیجتا به دنبال براندازی و کودتا علیه نظام اسلامی و تجربه بزرگ ملت ایران بود و کشورهای غربی با برنامه ریزی وسیع روی آن سرمایه گذاری کرده بودند.

لاریجانی افزود: در آن مقطع شما دیدید که این تهاجم با چه ابعاد گسترده ای آغاز شد و خیلی هم برای موفقیت آن برنامه ریزی کرده بودند اما حضور مردم در صحنه، درایت و تدبیر مقام معظم رهبری و رشادت نهادی های امنیتی ما خصوصا نیروی انتظامی سبب شد تا دشمنان این ملت به اهداف خود نرسند.

دبیر ستاد حقوق بشر 9 دی را اوج حضور مردم در صحنه و قدرت مردمی نظام دانست و گفت: 9 دی به دشمنان این ملت نشان داد که چگونه نظام ریشه های عمیقی در میان مردم دارد و من به شما بگویم اگر یک دهم این تمهیدات و اتفاقاتی که در فتنه 88 در ایران رخ داد در آمریکا یا یکی از کشورهای دیگر غربی رخ داده بود یا نظامشان سقوط کرده بود و یا خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی برجای می گذاشت حال آنکه در کشورما این فتنه بزرگ با کمترین خسارات انسانی شکست خورد که بیشتر آن هم متوجه نهادهای امنیتی ما بود و متاسفانه برخی از شهروندان ما نیز خسارت دیدند، اما دشمن نتوانست به اهداف خود دست یابد.

لاریجانی با فتح الفتوح خواندن حماسه 9 دی در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: غرب فکر نمی کرد که این تمهیدات به شکست بیانجامد و اگر این شکست را محاسبه کرده بود اینگونه با تمام قوا به میدان نمی امد تا این رسوایی بزرگ را برای خود به ثبت برساند.

دبیر ستاد حقوق بشر با کلید واژه خطاب کردن بصیریت گفت: این بصیریتی که بعنوان یک کلید واژه مهم توسط مقام معظم رهبری بعد از فتنه مطرح شد، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است زیرا سلاح ملت ما در برخورد با فتنه و خلق حماسه نهم دی بصیرت بود و این بصیرت پرچمی است که باید از نسلی به نسل دیگر داده شود تا جلوی هر گونه فتنه و فتنه گری را بگیرد.

محمدجواد لاریجانی افزود: حضرت علی (ع) در نهج البلاغه می فرمایند پایه شروع فتنه ها، بدعت در دین است و ما دیدیم که قسمت داخلی فتنه 88 از انحراف از دین شروع ، به نفاق در عمل کشیده و به خروج بر علیه نظام مشروع منجر شد.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به تدوام کینه توزی ها و دشمنی ها کشورهای غربی با تجربه ملت ایران در بنای یک نظام سیاسی و مدنی بر پایه فکر اسلامی گفت: حماسه 9 دی باید هرسال با شکوه تر از سال گذشته برگزار شود تا نسل های آینده بدانند که ملت ایران چگونه با تمام وجود از دستاوردهای انقلاب خود حراست کرده است.

نظر شما
پربیننده ها