ستاری:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده شود

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت‌های زیادی دارند که می‌تواند در حوزه مبارزه با اعتیاد به‌کارگیری شود.
کد خبر: ۳۷۴۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱ - 16December 2019

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده شودبه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع‌پرس، «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست معاونان، مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که با موضوع بررسی روند مبارزه با مواد مخدر و راهبرد‌های آینده صبح امروز (دوشنبه) در مجتمع فرهنگی شقایق برگزار شد، با اشاره به اینکه پیچیدگی‌های امروز دنیا می‌طلبد همه در راستای تکنولوژی و فناوری روز قدم برداریم، اظهار داشت: امروز اگر بخواهیم در این راستا قدم برداریم، علاوه بر همکاری با دانشگاه‌ها باید شرکت‌های دانش‌بنیان را وارد این کار کنیم.

وی با بیان اینکه ترک اعتیاد بازار بزرگی است، گفت: باید کمیته‌ای تشکیل شود تا در این خصوص بحث و بررسی شود؛ امروز خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت‌های زیادی دارند که می‌تواند در حوزه مبارزه با اعتیاد به‌کارگیری شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: تحولات تکنولوژی امروز می‌تواند در راستای کاهش شهدا و در حوزه مأموریتی ستاد مبارزه با مواد مخدر به ما کمک کند.

ستاری بیان کرد: امروز یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال تحقیق در حوزه تولید دارو‌های پیشگیری از اعتیاد است و می‌طلبد که ستاد مبارزه با مواد مخدر در این حوزه به این شرکت کمک کند.

وی با بیان اینکه هوشمندسازی و الکترونیکی کردن باید امروز از هم جدا شود، افزود: امروز اگر یک سایت راه‌اندازی می‌شود، اقدامی در جهت الکترونیکی کردن صورت گرفته است، اما اگر این سایت به یک پلتفرم تبدیل شود، آن را هوشمندسازی کرده‌ایم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: کشور ما در حوزه دارو و تجهیزات بیوتکنولوژی در منطقه و آسیا در رتبه‌های اول قرار دارد و این باعث شده است که از خروج ارز از کشور جلوگیری شود.

ستاری اضافه کرد: امروز شرکت‌هایی داریم که تا ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه بیوتکنولوژی سرمایه‌گذاری می‌کنند و نیازمند کمک‌های دولتی نیستند.

وی اظهار داشت: برای کم کردن هزینه‌ها باید به تکنولوژی بومی مجهز شویم و برای رسیدن به تکنولوژی بومی باید به دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان تکیه کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۱۱۰ سال فروش نفت خام و واردت اجناس به کشور امروز ما را به یک «کشور وارداتچی» تبدیل کرده است و مردم به خرید اجناس خارجی عادت کرده‌اند.

ستاری با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان آماده هستند که در این راستا ورود کنند، افزود: ما آمادگی داریم که در توسعه زیرساخت‌های پیشگیری از مواد مخدر و مبارزه با مواد مخدر در کنار شما باشیم.

وی ادامه داد: امروز ظرفیت‌هایی داریم که در حوزه دفاع فعالیت می‌کنند. بخشی از پهپاد‌ها توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته می‌شون و کارایی مختلفی دارند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی داریم که می‌توان با استفاد از آن، هزینه‌ها را کاهش داد، بیان کرد: امروز در کشور انواع دستگاه «ایکس‌ری» با قیمتی بسیار کمتر از دستگاه‌های مشابه خارجی در کشور ساخته می‌شود.

ستاری با بیان اینکه امروز در حوزه راهداری در سطح اول دنیا قرار داریم، گفت: امروز با الکترونیکی مرز و تکثیر سگ‌های موادیاب و... می‌توانیم میزان تلفات را کاهش دهیم.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار