رحمانی فضلی:

نظام برنامه‌ریزی کشور از آثار طرح «مارشال» است

وزیر کشور با بیان اینکه یکی از مشکلات ما ناشی از نظامات کشور است، گفت: برنامه‌ریزی صورت گرفته در کشور متمرکز بر کلان بخشی است؛ برنامه ریزی که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد لذا این شیوه‌ای که در کشور ما وجود دارد از آثار طرح «مارشال» است.
کد خبر: ۳۷۴۸۰۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۷ - 17December 2019

نظام برنامه‌ریزی کشور از اثار «طرح مارشال» استبه گزارش خبرنگار اجتماعی دفاع‌پرس، «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور امشب در ششمین جشنواره مدیران جهادی که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: بزرگترین مشکل کشور نداشتن توازن و‌ تعادل در پنج موضوع منطقه‌ای، توزیع منابع، جمعیت، فعالیت‌ها و فرصت ها است.

وی افزود: پس با توجه به این موضوع هرچه موشک و ناوشکن بسازیم و رشد اقتصادی را به ۲۰ درصد برسانیم، اما اگر این توازن و‌ تعادل برقرار نباشد، به سوی یک نابرابری عظیمی با شتاب زیادی حرکت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۲ میلیون نفر اطراف تهران ساکن هستند، بیان داشت: حاشیه نشینی در اطراف شهر‌ها و‌ نیز نارضایتی اجتماعی ناشی از نبود این تعادل است؛ همچنین وقتی ۵۳ درصد از تسهیلات در تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز نشان دهنده نبود تعادل مورد اشاره است.

وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه هر کشوری مجموعه‌ای از تشکلات مختلف برنامه‌ریزی، بودجه ریزی، اداری، سیاسی، امنیتی، دفاعی و ... است، گفت: یکی از مشکلات ما ناشی از نظامات کشور است؛ برنامه‌ریزی صورت گرفته در کشور متمرکز بر کلان بخشی است؛ برنامه ریزی که در هیچ کجای دنیا وجود ندارد لذا این شیوه‌ای که در کشور ما وجود دارد از آثار طرح «مارشال» است.

وی تصریح کرد: بعد از انقلاب ما این نوع برنامه‌ریزی را فقط وصله و پینه کردیم، ولی ساختاری تغییر نکرده است، چون نظام برنامه ریزی ما بر مبنای جمعیت و‌ فعالیت قرار دارد.

رحمانی فضلی افزود: پس در چنین شرایطی هر چه رشد اقتصادی افزایش یابد نبود تعادل و توازن بیشتر می‌شود؛ بنا بر این چنانچه این نظامات را همتراز با انقلاب اسلامی تغییر ندهیم، نمی‌توانیم این تعادل و‌ توازن را برقرار کنیم.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار