به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «مریم قاسم احمد» معاون برنامهریزی و آموزش اداره کل برنامهریزی، آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگویی پیرامون آزمون سراسری قرآن و عترت، اظهار داشت: مهلت ثبت نام در هجدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت، ۲۹ آذر ماه ۹۸ بعداز سه بار تمدید به پایان رسید و امکان ثبت نام مجدد نیز نخواهیم داشت.
وی ادامه داد از آنجا که فرآیند آماده سازی برگزاری آزمون مانند کارت ورود به جلسه برای ثبت نام کنندگان، ثبت مکانهای برگزاری آزمون، ارسال سوالات و… زمان بر خواهد بود، با وجود درخواستهای متعدد، امکان تمدید مهلت ثبت نام را نخواهیم داشت.
قاسم احمد در خصوص فرآیند ثبت نام در رشتههای الکترونیک اظهار داشت: در رشتههای الکترونیک فرآیند آماده سازی مثل رشتههای کتبی نیست و با توجه به برگزاری آزمون به صورت الکترونیک، ثبت نام همچنان تا ۱۵ دی ماه در رشتههای الکترونیک ادامه خواهد داشت. در رشته روخوانی از لحظه ثبت نام فرایند شرکت در آزمون با ارسال صوت افراد آغاز میشود. رشته سبک و سیره معصومین (ع) نیز در ۲۵ و ۲۶ دی ماه برگزار میشود و رشتههای کتبی نیز در ۱۱ بهمن ماه برگزار میشود. همچنین برای مقطع زیر ده سال رشتههای حفظ، بصورت شفاهی انجام خواهد شد..
وی با اعلام تعداد ثبت نام کنندگان در این آزمون تصریح کرد: اگرچه ثبت نام رشتههای الکترونیک تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد، اما تا این لحظه استان اصفهان و شهرستان قم بیشترین میزان ثبت نامی را داشته است و تا کنون ۱۱۸ هزار و ۷۸۲ نفر برای هجدهمین دوره آزمون سراسری ثبت نام کردهاند.
قاسم احمد ضمن اشاره به افرادی که امروز برای ثبت نام اقدام کردهاند افزود: آماده سازی و تحویل سوالات و اعلام اسامی و مکان برگزاری که باید در کارتهای ورود به جلسه درج شود نیاز به هماهنگیهای خاص دارند که در صورت ادامه ثبت نام، این فرایند دچار مشکل خواهد شد؛ از این رو امکان تمدید آزمون وجود ندارد.
قاسم احمد در خصوص همکاری آموزش و پرورش در هجدهمین دوره آزمون سراسری، ادامه داد: با توجه به مأموریتها و وظایف هر کدام از سازمانها متأسفانه ناهماهنگیهای بسیاری در آزمون سال گذشته داشتیم که با توجه به گستردگی آن امکان نظارت را تقریباً به حداقل میرساند. توسعه کمی در صورتی که توسعه کیفی و استانداردهای چنین آزمونهایی را دستخوش خطا سازد مطلوب و قابل اتکا نیست. قطعاً از آنجا که انجام فعالیتهای قرآنی نیازمند وضعیت سنجی دقیق و مبتنی برآن آسیب شناسی جدی است، ارائه آمارهای نه چندان دقیق امکان برنامه ریزی دقیق و مبتنی بر نیاز مخاطب را سلب خواهد کرد. از آنجا که هدف ما توسعه و تعمیق مفاهیم قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) است، شناسایی دقیق جامعه هدف و نیازهای آن از اهداف اصلی دست اندر کاران قرآنی باید باشد که ماهم تلاش داریم با تکمیل بانک جامع اطلاعات قرآنی کشور به نیازهای جامعه هدف دقیقتر و بروزتر دست یابیم. فضای آموزش و پرورش و مدارس ویژگیهای خاص خودش را دارد. دانش آموزان اگر عضو یکی از مؤسسات باشند در سنجش ما میتوانند حضور داشته باشند و ما حتی به جهت رعایت حال این گروه آزمون رشتههای حفظ را برای این مقطع به صورت شفاهی برگزار میکنیم پس عملاً دانش اموزان حذف نشدهاند بلکه با مدیریت دقیقتر در آزمون حضور دارند.
قاسم احمد با اشاره به برگزاری آزمون قرآن وعترت برای کارکنان دولت که سال گذشته برگزار شد افزود: برای آزمون قرآن و عترت کارکنان دولت در حال برنامه ریزی هستیم. برای این امرباید زیر ساختهای آن را نیز فراهم کنیم. باید مباحثی را برای آنها در نظر بگیریم که در امور کاری و روابط آنها با همکاران و خدمات آنها مطلوبتر و کاربردی باشد. این ضرورت نیازمند برنامه ریزی دقیقتر و هدفمند تری است. همچنین امکان سنجی ساعاتی که ضمن خدمت محسوب میشود نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.
منبع: مهر
انتهای پیام/ 900