به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، حجتالاسلام« سید لطفالله حیاتالغیب» در نشست تشریح برنامههای بزرگداشت ۹ دی در استان، اظهار داشت: فتنه در یک معنا با عنوان آزمایش به کار رفته است، فتنه از روزی که خداوند آدم را آفرید همراه آدم بوده است؛ چراکه اولین ساعت زندگی بشر با آزمایش شروع شد.
وی با ذکر این مطلب که جنگ بین امام حسین(ع) و یزید، جنگ بین امام راحل(ره) با رژیم شاهنشاهی و جنگ بین حق و باطل همواره وجود داشته است، اضافه کرد: از اوایل انقلاب تاکنون خباثتهای افرادی فریب خورده در داخل و سران برخی گروهای انحرافی در خارج با قصد براندازی نظام انجام شده است اما به مدد الهی و وجود رهبری معظم انقلاب تمام توطئهها نقش بر آب شد.
حیاتالغیب، با اشاره به اینکه از دیدگاه امام اول شیعیان، منشأ درگیریها و فتنهها علاقه به دنیا است، اضافه کرد: در سال ۸۸ با توجه به حضور ۴۰ میلیونی مردم در انتخابات، دشمنان تلاش کردند بین مردم و حاکمیت انشقاق ایجاد کنند اما این توطئه با حماسه ۹ دی موجب وحدت بیشتر ملت شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان با تأکید بر اینکه در فتنه ۸۸ به بهترین جایگاه ارزشی ما یعنی امام حسین(ع) است اهانت شد و مردم حماسه ۹ دی را خلق کردند، بیان کرد: حماسه ۹ دی انقلاب در انقلاب بود و در ۹ دی مردم یک بار دیگر به جمهوری اسلامی ایران رأی مثبت دادند.
وی با ذکر این مطلب که در بزرگداشت حماسه ۹ دی با تلاش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و با همکاری سایر دستگاهها، ستاد بزرگداشت ۹ دی تشکیل شده است، اضافه کرد: در سطح کشور با هدف محدودسازی حماسه ۹ دی و معرفی فتنه ۸۸ یک دوره کامل کتاب ۸ جلدی با هدف معرفی فتنه و اصل فتنه و جزئیات آن تهیه و تدوین شده که به دایرةالمعارف فتنه مشهور است.
حیاتالغیب حضور در برنامههای صدا و سیما، برپایی سخنرانیها در مساجد، نمازجمعه را از برنامههای ۹ دی امسال در لرستان اعلام کرد و افزود: امروز با حضور معاون سازمان عقیدتی ارتش جمهوری اسلامی ایران همایش ۹ دی در لشگر ۸۴ و با حضور فرماندهان نیروهای مسلح لرستان برگزار شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان شعار حماسه ۹ دی امسال را ۹ دی؛ مظهر بصیرت ولایتمداری و عبور از فتنهها اعلام کرد و افزود: در تمام شهرستانها برنامه بصیرتبخشی توسط ائمه جمعه و جماعات برگزار میشود.
وی با ذکر این مطلب که بزرگداشت ۹ دی در مرکز استان با سخنرانی نماینده ولیفقیه در استان لرستان در مصلی الغدیر انجام میشود، بیان کرد: از دستاوردهای ۹ دی، افزایش جایگاه مردمی، اقتدار و استحکام نظام و تقویت باور مردم بود به شکلی که مردم فهمیدند، فتنههایی وجود دارد که باید با حضور در صحنه آنان را از بین برد.
حیاتالغیب، ایجاد اتحاد ملی بین مردم، احزاب و گروههای وابسته به نظام را از دیگر دستاوردهای حماسه ۹ دی برشمرد و گفت: شفافسازی و بصیرتافزایی به مردم از دیگر دستاوردها بود؛ کمااینکه مردم در این حماسه به پیوند سران فتنه با غرب و استکبار جهانی پی بردند.
انتهای پیام/