امیری‌نیا مطرح کرد؛

ورود ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به اقتصاد دانش بنیان

مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) گفت: «موسسه دانش بنیان برکت» تأسیس و حرکت‌های اقتصادی ستاد نیز برای حمایت از نفت و گاز و دارو و ساختمان و پالایشگاهی آغاز شده است.
کد خبر: ۳۷۶۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰ - 31December 2019

ورود جدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به اقتصاد دانش بنیانبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «حمیدرضا امیری‌نیا» مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و دکتر «سیاوش ملکی‌فر» معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، با موضوع این که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بازار خود را در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد،گفت‌وگویی انجام شد.

امیری‌نیا در توضیح این اقدام جدید ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به عنوان یک نهاد عمومی و فعال در حوزه‌های اجتماعی یک حرکت جدی همه جانبه را در حوزه اقتصاد دانش بنیان آغاز کرده است.

وی با اشاره به اهمیت بازار در اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: ما دستاورد‌های خوبی طی سه دهه اخیر داشتیم، اما این دستاورد‌ها باید به بازار برسند و از آنجایی که منافع فعالیت‌های اقتصادی در زیرمجموعه ستاد اجرایی برای مسائل اجتماعی هزینه می‌شوند ستاد هم بر آن شد تا از توان تولیدکنندگان و فن آوران داخل کشور استفاده کند.

مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) ادامه داد: طبق سیاست کلان دانش بنیان، «موسسه دانش بنیان برکت» تأسیس و حرکت‌های اقتصادی ستاد نیز برای حمایت از نفت و گاز و دارو و ساختمان و پالایشگاهی آغاز شد.

امیری‌نیا به تفاوت بنیاد برکت با موسسه دانش بنیان برکت اشاره کرد و گفت: بنیاد برکت اقدامات اجتماعی و مربوط به کار آفرینی را انجام می‌دهد، اما موسسه دانش بنیان برکت از شرکت‌های فن آور نوپا و حرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند.

وی همچنین مطرح کرد: بازار سرویس دهی در عین جذابیت، اما محدود است از این رو در حال حاضر فناوری‌های سخت مورد توجه بیشتری قرار گرفته و در مجموعه دانش بنیان برکت نیز حرکت جدی صورت گرفته است.

مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) بازار و نگاه به صادرات را کلید اصلی توسعه فناوری و پویا بودن تولیدکنندگان خواند و گفت: کمیته تحقیق و توسعه در ستاد ۷۰ درصد به هلدینگ‌ها کمک می‌کند و از طرفی برای متصل شدن فناوران به این هلدینگ‌ها نیز تلاش می‌کنیم.

امیری‌نیا یادآور شد: تولیدکنندگان می‌توانند به سایت problem.ir مراجعه و موضوعات هلدینگ‌های ما را مطالعه کنند.

ملکی فر با اشاره به وجود بیش از ۱۰۰ شرکت شتاب دهنده در کشور گفت: بیشتر این شرکت‌ها به عنوان شتاب دهنده دانش بنیان فعالیت می‌کنند که برخی در حوزه خدماتی و متکی بر فناوری اطلاعات و برخی هم در حوزه فناوری‌های سخت و عمیق در حال فعالیتند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری افزود: امیدواریم به زودی بر تعداد شتاب دهنده‌هایی که در حوزه فناوری‌های سخت به اکوسیستم دانش بنیان کمک کردند و شرکت‌های جدیدی را به این اکوسیستم معرفی نمودند بیشتر شود.

این مقام مسئول شتاب دهنده‌ها را عنصر جدید در اکوسیستم فناوری کشور و نیازمند حمایت مادی و معنوی از سوی نهاد‌های دولتی و عمومی خواند و گفت: ما شاهد شکل گیری شتاب دهنده‌های بیش از حد نیاز در برخی بخش‌ها هستیم، اما در عین حال کشور به شتاب دهنده نیاز دارد چراکه شتاب دهنده‌ها نماینده بخش خصوصی در حوزه فناوری هستند.

ملکی فر در پایان اظهار داشت: ما در تلاشیم تا شتاب دهنده‌ها را به سمت فناوری‌های عمیق غیر اپلیکیشن محور سوق دهیم و در عین حال تیم‌های پژوهشی و دانشگاهی را نیز به انتخاب مدل‌های کسب و کار‌های خلاقانه و جدیدتر تشویق کنیم.

منبع: رادیو گفت‌وگو

انتهای پیام/ 900

نظر شما
پربیننده ها