یادداشت/ حجت‌‌الاسلام «حسین بیرانوندی»

زنان سرزمین ما زینب وار از وطن دفاع کردند

زنان مسلمان ایران اسلامی، زینب وار در صحنه مبارزات سیاسی در انقلاب اسلامی دلاورانه شرکت کردند و از وطن دفاع کردند.
کد خبر: ۳۷۶۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴ - 01January 2020

گروه استان‌های دفاع‌‍‌پرس - حجت‌‌الاسلام «حسین بیرانوندی» مسئول نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس لرستان؛ زنان مسلمان ایران اسلامی به تبعیت از حضرت زینب (س) و با الگوگیری از صلابت، شجاعت و احساس تعهد و مسئولیت الهی در صحنه مبارزات سیاسی در انقلاب اسلامی فعالانه و دلاورانه شرکت کردند و زینب وار از وطن دفاع کردند.

زنان مسلمان ایران اسلامی به تبعیت از حضرت زینب (س) و با الگوگیری از صلابت و شجاعت و احساس تعهد و مسئولیت الهی در صحنه مبارزات سیاسی در انقلاب اسلامی فعالانه و دلاورانه شرکت کردند.

حضرت زینب (س) یکی از شخصیت های بزرگی است که در خاندان وحی با آموزش ها و پرورش های جامع و ریشه گرفته از عصمت و امامت رشد و نمو یافت. حضرت زینب به درجات بالای وارستگی و پارسایی رسید و روح و روان خویش را با زیورهای عبادت و پرستش خالصانه خداوند آراست و بانویی عالمه و عقیله که در یکی از عظیم ترین نهضت های بزرگ اجتماعی و سیاسی یعنی نهضت کربلا حضور داشت و شگفت انگیزترین جلوه های صبر و استقامت، فداکاری و ایثار را به تجلی آورد.

در نگاه امام خمینی (ره) حضرت زینب (س) در به حرکت و قیام وا داشتن زنان مسلمان ایران و رویارویی آنها با رژیم ستم شاهی نقش الگویی داشته است. در اندیشه های امام خمینی این حقیقت که زن های محترمه ی ایران بیش از مردان به میدان رفته و سد عظیم شاهنشاهی را در هم شکستند، امام (ره) فرمودند: شما خانواده های شهدا و جانبازان نشان دادید که هرگز اجازه نمی دهید استعمار بر مقدرات این کشور سایه افکند. زنان مسلمان ایران اسلامی به تبعیت از حضرت زینب (س) و با الگوگیری از صلابت و شجاعت و احساس تعهد و مسئولیت الهی در صحنه مبارزات سیاسی در انقلاب اسلامی فعالانه و دلاورانه شرکت کردند و زینب وار از وطن دفاع کردند.

امام (ره) به الگوگیری زنان مسلمان از حضرت زینب (س) و پیروی از روش آن بانوی مطهر در صحنه های مبارزه با دشمنان دین از تعبیر زیبای «زینب گونه» استفاده می کنند و بدین صورت تصریح می کند که آنچه در طول دوران دفاع مقدس توسط زنان عفیف به تجلی در آمد، اولاً از جنبه خلوص وانگیزه الهی ثانیاًاز جنبه فکری و اعتقادی و ثالثاً از جنبه عینی و عملی حضرت زینب (س) بوده است.

به راستی در کجای تاریخ جهان میتوان سراغ گرفت از زنانی که شوهرانشان در جنگ بینایی از دست داده و یا فلج شده اند و از حرکت باز مانده و یا هر دو دست و هر دو پایشان قطع شده است و با میل و اشتیاق نه تنها در کنارشان بمانند بلکه نقش پرستار مادام العمر را به بهترین نحو ایفا کنند؟ و این رنج پایدار و متداوم را در راه خدا به قصد جلب رضوان الهی و خشنودی الهی تحمل کنند. این تفکر و شیوه رفتار و عمل شگفتی زا با پیروی و الگوپذیری از راه و روش حضرت زینب (س) امکان پذیر شد و این سیره شریف همچنان تداوم دارد و با وجود چنین الگویی همواره مستدام خواهد ماند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها