پیام نماینده سمنان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی؛

شهدا با عمل انقلابی خود موجب عزت و سرافرازی اسلام و ایران اسلامی شدند

سید حسن حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: شهدا با عمل انقلابی خود موجب عزت و سرافرازی اسلام و ایران اسلامی شدند.
کد خبر: ۳۷۷۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ - 03January 2020

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، «سید حسن حسینی» نماینده شاهرود و میامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شاهرودی به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس جانشین فرمانده حشد الشعبی عراق پیام تسلیتی منتشر کرد که متن آن به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا از میان مؤمنان مردانی اند که به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا کردند برخی از آنان به شهادت رسیدند و برخی از آنها در [همین] انتظارند و [هرگز عقیده خود را] تبدیل نکردند

شهادت، رسم دیرین مردان و زنان این سرزمین پرافتخار است. آنان که در راه رضای حق تعالی از مال و جان خود گذشتند و با عمل انقلابی خود موجب عزت و سرافرازی اسلام و ایران اسلامی شدند.

امروز ملت بزرگ ایران، با تقدیم عزیزی دیگر از سلسله شهدای عاشورایی و فرزندان مکتب روح الله به سوگ نشسته است. اما بار دیگر چهره خبیث و جنایتکار تروریست‌های آمریکایی پدیدار شد.

اینجانب به نمایندگی از ملت سربلند ایران و مردم شهیدپرور شهرستان‌های شاهرود و میامی، شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به محضر ولی الله الاعظم روحی فداه، مقام معظم رهبری، ملت عزیز ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و خانواده محترم آن شهید تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

بی شک شجره طیبه انقلاب اسلامی با رشادت‌ها و شهادت امثال او روز به روز تنومندتر و مقتدرتر از گذشته به پیش خواهد رفت و پیوند میان ملت‌های مسلمان محور مقاومت را ناگسستنی خواهد نمود.

از خداوند منان توفیق خدمت خالصانه و شهادت عزتمندانه برای همه خدمتگزاران راستین این کشور خواهانم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار