برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان نیروهای مسلح در خاش

برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان نیروهای مسلح در خاش مراسم تجلیل از بازنشستگان نیروهای مسلح در شهرستان خاش با حضور فرمانده تیپ ۲۸۸ مستقل زرهی سرتیپ شهید «سلیمان هاشم زهی» و جمعی از مسئولان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان در سالن اجتماعات شهرداری خاش برگزار شد.
کد خبر: ۳۷۹۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴ - 15January 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زاهدان، مراسم تجلیل از بازنشستگان نیروهای مسلح در شهرستان خاش با حضور فرمانده تیپ ۲۸۸ مستقل زرهی سرتیپ شهید «سلیمان هاشم زهی» و جمعی از مسئولان، بازنشستگان و خانواده‌های آنان در سالن اجتماعات شهرداری خاش برگزار شد.

امیر سرتیپ دوم ستاد «حسین محمد شفیعی» فرمانده تیپ ۲۸۸ مستقل زرهی ارتش خاش اظهار داشت: برگزاری چنین مراسمی علاوه بر تجلیل و قدردانی زمینه ساز گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است به همین منظور امسال بر آن شده‌ایم مراسم‌های تجلیل از بازنشستگان نیروهای مسلح را در سطح شهرستان برگزار کنیم.

وی بیان کرد: امنیت و اقتدار ایران اسلامی مرهون جان‌فشانی های بازنشستگان، رزمندگان دیروز و هم‌رزمان آنان که به درجه رفیع شهادت نائل آمده و آنهایی که امروز در سنگر آنان خدمت می‌کنند، است.

این مسئول با اشاره به وصیت نامه حضرت امام (ره) که فرمودند: نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت در مشکلات زندگی گرفتار شوند، افزود: بازنشستگان با مشکلات زیادی روبه رو هستند که باید به مشکلات آنان توجه و اهتمام بیشتری شود.

در انتهای این مراسم از تعدادی پیشکسوتان نیروهای مسلح تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین