به گزارش دفاعپرس از بردسکن، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اولین یادواره پنج شهید روستای «کاظمآباد» و سپهبد شهید حاج «قاسم سلیمانی» و همرزمانش با حضور یادگاران دفاع مقدس، خانواده شهدا و مسئولین شهرستان «بردسکن» و «شهرآباد» در روستای «کاظمآباد» برگزار شد.
سرهنگ «محمد شیردل» معاون پیشین هماهنگ کننده سپاه امام رضا (ع) در این مراسم اظهار داشت: شهدا جدای از مردم نبودند. این انقلاب چیزی جز مردم نیست. مردمی که در فراق فرمانده جبهه مقاومت و در بدرقه پیکر او و همرزمان شهیدش، بار دیگر اوج ارادت خود را به نظام و انقلاب اعلام کردند و تمام معادلات دشمن را بر هم زدند.
وی افزود: باید مسئولان برای پیشرفت در توسعه و آبادانی میهن اسلامیمان و عبور از تهدیدها و تحریمهایی که دشمن بر علیه نظام اسلامی ما اعمال کرده به راه و سیره شهدای والامقام تمسک بجویند.
این یادگار دفاع مقدس در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد سلیمانی گفت: در این مقطع از تاریخ کشورمان، خون سردار سلیمانی انقلاب اسلامی را در برابر توطئههای استکبار جهانی بیمه کرد.
در این مراسم از خانواده شهدای روستای «کاظمآباد» تجلیل شد.
انتهای پیام/