سرهنگ نوروزی:

۶۴۴ فقره پرونده کلاهبرداری با هوشیاری پلیس فتا ناکام ماند

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا از ناکام ماندن ۶۴۴ فقره پرونده برداشت اینترنتی غیرمجاز با هوشیاری پلیس فتا خبر داد.
کد خبر: ۳۸۰۰۶۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱ - 18January 2020

۶۴۴ فقره پرونده کلاهبرداری با هوشیاری پلیس فتا ناکام ماندبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‎پرس، سرهنگ «مصطفی نوروزی» رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر اظهار داشت: با دریافت اطلاعات واصله در پی شکایت سه نفر از شهروندان مازندرانی مبنی بر دسترسی غیر مجاز به صفحات اینستاگرام و ارسال لینک جعلی بانک به فالور‌های آنان به منظور خرید جزوه و برداشت از حساب بانکی، موضوع در دستور کار کارشناسان آن پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات فنی صورت گرفته، هویت متهم مورد شناسایی قرار گرفت لیکن در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد متهم پس از شروع به فعالیت مجرمانه در جهت عدم شناسایی از محل زندگی خود که یکی از شهر‌های شمالی بود به تهران متواری شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با بررسی‌های به عمل آمده مخفیگاه متهم در یکی از محله‌های تهران مورد شناسایی قرار گرفت و ضمن هماهنگی مرجع قضائی نامبرده دستگیر شد و از محل اختفای وی ۱۲۰ عدد سیم کارت و ۶۴۴ عدد اطلاعات و رمز کارت بانکی شهروندان کشف و به پلیس فتا انتقال داده شد.

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا بیان کرد: متهم در تحقیقات عنوان داشت ابتدا با شناسایی صفحات مربوط به دختران که در شبکه اجتماعی اینستاگرام دارای فالور بالایی بوده و در زمینه آشپزی، خانه داری، زوجین، تبلیغ لباس‌های دخترانه فعالیت می‌کردند، اقدام به هک صفحات اینستاگرام شخصی آن‌ها کرده و سپس با ارسال پیام خرید جزوه از جانب مالکان صفحات هک شده به فالور‌های آنان و ارسال لینک درگاه فیشینگ اطلاعات حساب بانکی اشخاص را به سرقت می‌برده است.

سرهنگ نوروزی گفت: متهم در ادامه اعترافاتش اقرار کرد که با استفاده از اپلیکیشن‌های موبایلی اقدام به انتقال وجوه از حساب مالباختگان به کارت‌هایی که در اختیار داشته می‌کرده است، با تکمیل تحقیقات، متهم جهت سیر مراحل قانونی ضمن معرفی به دادسرا، روانه زندان شد.

این مقام مسئول افزود: کاربران شبکه‌های اجتماعی قبل از استفاده از اپلیکیشن‌ها بایستی نحوه ارتقا امنیت آن‌ها را یاد بگیرند تا طعمه مجرمان و کلاهبرداران سایبری نشوند. همچنین کاربران در زمان دریافت پیامی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر واریز وجه، حتماً قبل از هرگونه انتقال وجه و یا ارائه اطلاعات و رمز بانکی با مالک صفحه یا اکانت هماهنگی لازم را به عمل آورند.

انتهای پیام/241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار