خشونت‌آمیزترین شب درگیری‌ها در لبنان از زمان آغاز تظاهرات/ 220 نفر زخمی شدند

صلیب سرخ لبنان از زخمی شدن 220 نفر در درگیری‌های شب گذشته بیروت و انتقال 80 نفر آن‌ها به بیمارستان خبر داد.
کد خبر: ۳۸۰۱۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰ - 19January 2020
خشونت‌آمیزترین شب درگیری‌ها در لبنان در زمان آغاز تظاهرات/ 220 نفر زخمی شدندبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از خبرگزاری «آناتولی»، صلیب سرخ لبنان اعلام کرد: در درگیری‌های شدید شنبه شب (شب گذشته) میان نیرو‌های امنیتی این کشور و معترضان در میدان «النجمه» واقع در مرکز بیروت 220 نفر زخمی شدند که 80 نفر آن‌ها به بیمارستان منتقل شده‌اند و 140 نفر نیز در محل درگیری‌ها درمان شدند.
 
این درگیری‌ها میان نیرو‌های امنیتی و معترضان که خشونت‌آمیزترین آن‌ها از زمان آغاز تظاهرات در لبنان بود، دیشب پس از ساعاتی آرام گرفت؛ درگیری‌ها پس از آن آغاز شد که معترضان در برابر مقر پارلمان در میدان النجمه تجمع کردند و بنا به گزارش رسانه‌های لبنانی معترضان اقدام به پرتاب سنگ و ترقه، میله آهنی و امثال آن علیه نیرو‌های امنیتی کردند.
 
نیرو‌های امنیتی هم برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور و آب فشار قوی استفاده کردند و حصاری از سیم خاردار در ورودی‌های مقر پارلمان لبنان و برخی سازمان‌ها ایجاد کردند.
 
مرکز بیروت شب گذشته همچنین شاهد آتش‌سوزی در پارکینگ خودرو‌ها و مغازه‌های تجاری و چادر‌های معترضان بود؛ فرماندهی پلیس پارلمان برخی اخبار مبنی بر آنکه پلیس پارلمان چادر‌های معترضان در میدان‌های «الشهدا و ریاض الصلح» را آتش زده است را تکذیب کرد.
 
گروه «لحقی» که از جمله گروه‌های حامی برگزاری تظاهرات در لبنان است، از مردم این کشور خواسته با شرکت در تظاهرات خواستار کنار رفتن «حسان دیاب» نخست‌وزیر مکلف و مأمور شدن شخصیتی مستقل شوند.
 
تظاهرات در لبنان در اعتراض به وضعیت بد اقتصادی از بیست و پنجم مهرماه آغاز و اکنون وارد چهارمین ماه خود شده است؛ «سعد الحریری» در هفتم آبان استعفا داد و حسان دیاب در بیست و هشتم آذر مأمور به تشکیل دولت شد؛ گرچه گمانه‌زنی مبنی بر تشکیل دولت تا جمعه (دو روز پیش) مطرح شده بود، اما وجود موانعی در این مسیر باعث شد این امر محقق نشود.
 
انتهای پیام/ 421
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار