دفاع پرس گزارش می دهد/

هجمه مواد مخدر به کودکان 15 ساله

مواد مخدر سالانه 100 هزار میلیارد ریال به سلامت اجتماعی و بسیاری از زیر ساخت های کشور ضربه وارد می کند. ضربه ای که بسیار مهلک بوده و هر روز پتک آهنین آن سنگین تر از قبل بر پیکر جوانان فرود می آید.
کد خبر: ۳۸۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳ - 10January 2015

هجمه مواد مخدر به کودکان 15 ساله

به گزارش خبرنگار اجتماعی " دفاع پرس "، مواد مخدر سالانه 100 هزار میلیارد ریال به سلامت اجتماعی و بسیاری از زیر ساخت های کشور ضربه وارد می کند. ضربه ای که بسیار مهلک بوده و هر روز پتک آهنین آن سنگین تر از قبل بر پیکر جوانان فرود می آید.

آنطور که آمار و ارقام از آن حکایت دارد ردپای  85 درصد تریاک و 35 درصد هرویین جهان در ایران جا می ماند تا نزدیکی کشورمان به مراکز اصلی تولید مواد مخدر هزینه های هنگفتی را در برابر سالم نگاه داشتن کشور ایجاد کند.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر خبری تکان دهنده مبنی بر اینکه سالانه 500 تن مواد مخدر در کشور مورد استفاده قرار می گیرد را چند روز پیش منتشر کرد تا بیش از پیش چشم ها نگران نسلی باشد که قرار است آینده کشور را در دست بگیرند.

نگرانی آنجایی به اوج خود می رسد که سن اعتیاد با سقوطی آزاد به سراغ نوجوانان 15 ساله رفته و دام خود را درست در جایی پهن کرده که هیچ یک از مسئولین حتی خواب آن را هم نمی دیدند.

ضعف آموزشی و تربیتی و صرف گرایش به آموزش مطالب تئوری چنان عرصه را تنگ کرده که فراموش کرده ایم دانش آموزان به دلیل عدم آشنایی با بسیاری از مخاطرات اجتماعی، تجربه طلب بودن و گرایش شدید به موضوعات هیجان انگیز می توانند به بیشترین مخاطبان مواد مخدر مبدل شوند.

همانطور که سردار جزینی خبر می دهد یک درصد از دانش آموزان کشور به دام مواد مخدر افتاده اند و بدتر از آن 60 درصد از این افراد به مصرف شیشه گرایش دارند.

حال این آمار غم انگیز را باید کجای دل گذاشت و سراغ کدام نهاد مسئول رفت تا جوابی قانع کننده در برابر این لغزش بزرگ گرفت.

در حال حاضر 2،6 درصد دانشجویان وزارت علوم و 1،6 دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور مصرف کننده مواد مخدر هستند که یقینا با گذر زمان این آمار و ارقام با ادامه روند سکوت سازمان ها در برابر این فاجعه خاموش رشدی فزاینده خواهد داشت.

اینکه صرفا یک سازمان یا نهاد خود را درگیر موضوع مبارزه با اعتیاد کند نمی توان دلخوش به آینده ای روشن در این زمینه بود چرا که این مثل قدیمی به خوبی اثبات کرده است که یک دست صدا ندارد.

وزارت خانه های علوم، کشور، آموزش و پرورش، کار و رفاه اجتماعی، جوانان، اطلاعات و ... در این موضوع دخیل هستند و نباید نیروی انتظامی را در این حوزه تنها گذاشت و همه وظایف را به انتشار چند تیزر و نصب چند بنر در سطح شهر برای پیشگیری از اعتیاد خلاصه کرد.

امروز کودکان ما نیازمند آشنایی با مخاطرات مواد مخدر هستند تا به این گونه اسیر این بلای خانمان سوز نشوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها