به گزارش گروه اجتماعی " دفاع پرس "، مهدی حضوری بیان داشت: تمامی بیمارستان های مدینه آمادگی پذیرش زائران بیمار را دارند، اما ستاد عمره ایران به طور مستقل نیز درمانگاهی را در این شهر مجهز کرده تا در صورت لزوم به زائران خدمت رسانی کنند.
وی اظهار داشت: بخش امداد افزون بر رسیدگی به زائران بیمار در فازهای دیگر خدمات رسانی هم فعالیت دارد و سعی کرده این خدمات را از بدو ورود زائران به مدینه منوره تا عزیمت این عزیزان به مکه مکرمه ادامه دهد.
وی با اشاره به اینکه بخشی از امداد در رابطه با مداوای بیماران است، گفت: زائران وقتی خود را آماده عزیمت به مکه مکرمه می کنند خودرو امدادی مجهزی به همراه پزشک در مسجد شجره مستقر است و در صورت لزوم بیماران را به طور سرپایی پذیرش و مداوم می کند.
حضوری با اشاره به خدمات بخش امداد گفت: در صورتی که فردی در مدینه منوره فوت کند بخش امداد تمامی امور و پیگیری های لازم را انجام می دهد.
وی افزود: همچنین بخش امداد پیگیر امور مفقودین و دستگیرشدگان نیز است و در صورت بروز چنین اتفاقی امداد وارد عمل شده و موضوع را پیگیری می کند و تا حصول نتیجه نهایی اقدامات لازم را در دستور کار خود دارد.
حضوری تصریح کرد: بیشتر مواردی که منجر به دستگیری زائرین می شود برداشتن خاک بقیع به هنگام حضور در مسجدالنبی و بالای سر گرفتن کفش ها است، اما نسبت به این موضوع که با فرهنگ کشور میزبان مطابقت ندارد سوء برداشت شده و منجر به دستگیری زائر می شود، ولی با پیگیری بخش امداد مساله حل و پایان می یابد.
مسوول ستاد عملیات عمره در مدینه افزود: تاکنون حدود 6 مورد دستگیری درمدینه منوره داشته ایم که با پیگیری مجدانه بخش امداد موضوعات برطرف و زائرین به هتل های محل اقامتشان هدایت شده اند.
حضوری با تاکید بر اینکه نباید با ماموران کشور میزبان درگیر شد، گفت: بیشترین موارد درگیری به علت عدم کنترل زائرین به هنگام مواجهه با نیروهای امربه معروف کشور میزبان رخ می دهد و باید زانرین توجه داشته باشند در اینگونه موارد شکیبایی، بهترین گزینه ممکن است.
انتهای پیام/