فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد:

اقتدار جمهوری اسلامی ایران نظام سلطه را به زانو درآورده است

اقتدار جمهوری اسلامی ایران نظام سلطه را به زانو درآورده است سردار «مهدی انصاری» با بیان اینکه شهدای ما خون خود را به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کردند تا درخت انقلاب تنومند شود، گفت: امروز این تنومندی و اقتدار، نظام سلطه را به زانو درآورده است.
کد خبر: ۳۸۴۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱ - 17February 2020

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از یاسوج، سردار «مهدی انصاری» امروز در آیین رونمایی از دو عنوان کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: شهدای ما خون خود را به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کردند تا درخت انقلاب تنومند شود و امروز این تنومندی و اقتدار، نظام سلطه را به زانو درآورده است.

وی با بیان اینکه ما در کشوری زندگی می‌کنیم که تمام عالم چه دوست و چه دشمن شبانه‌روز به ما خیره هستند، افزود: دوستان برای قدرت‌نمایی ما و دشمنان هم برای رصد پیشرفت ما و خطرهایی که برای آنها داریم نظاره‌گر ما هستند.

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه اسلام بدون ولایت اصلا معنا ندارد، عنوان کرد: رهبری بالای سر این ملت است که تاریخ بشریت بعد از پیامبر، ائمه اطهار و حضرت امام خمینی (ره) به چشم ندیده و امروز رهبر ما جهان اسلام را مدیریت می‌کند.

انصاری به برخی ویژگی‌های شهید سلیمانی اشاره داشت و بیان کرد: 2 خصلت برجسته شهید سلیمانی اخلاص و ولایت‌مداری بود و چون برای رضای خدا کار می‌کرد خدواند مهرش را در دل‌ها قرار داد.

وی ابراز کرد: شهید سلیمانی مردم‌دار و تکلیف‌محور و یک انقلابی به تمام معنا بود به این مفهوم که در راستای اطاعت از ولایت و رهبری عمل کرده و دلسوز منافع ملی و مردم بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین