فرمانده سپاه بهشهر عنوان کرد؛

سپاه بهشهر پیشگام در مقابله با ویروس «کرونا»

سپاه بهشهر پیشگام در مقابله با ویروس «کرونا» «حسن پورقربان» با بیان اینکه شعار محوری سپاه تحقق اصل هدف سربازی و خادمی ملت ایران است، گفت: سپاه و بسیج در اجرا و دستیابی به این هدف در مقابله با «کرونا» به صورت پیش‌قراول، پیشگام، همراه و در کنار مردم قرار دارند.
کد خبر: ۳۸۶۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱ - 03March 2020

سپاه بهشهر پیشگام در مقابله با ویروس «کرونا»به گزارش دفاع‌پرس از ساری، «حسن پورقربان» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر در جلسه مشترک با شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر که در محل استقرار ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس «کرونا» با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و سپاه برگزار شد، ضمن ارائه گزارش کاملی از ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در همه سطوح اظهار داشت: همانند گذشته سپاه و بسیج در کنار مردم تا برطرف‌سازی کامل موضوع با تمام وجود به صورت شبانه‌روز ایستاده است و در این ماموریت خطیر و بزرگ در کنار هموطنان عزیزمان تا پای جان‌مان ایستاده ایم.

وی از تشکیل ستاد قرارگاه زیست‌محیطی سپاه شهرستان خبر داد و گفت: این ستاد با حضور مسئول بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه و حضور دائم نمایندگان بسیج و سپاه جهت پیگیری و مرتفع‌سازی موانع و مشکلات و ارائه برنامه و خدمات ارزنده رایگان به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند.

این مسئول اعزام کادر پزشکی و پیراپزشکی مجرب در مناطق محروم و کم‌برخوردار شهرستان و خدمات رایگان بهداشتی و درمانی مختلف، ارائه خدمات گسترده پزشکی مختلف در درمانگاه سیدالشهدا (ع) سپاه بهشهر به ویژه در اختیار قرار دادن سه خودرو کمک‌دار هایلوکس جهت بکارگیری در ایزوله و ضدعفونی کردن سطح شهرستان و استفاده حداکثری از تمام ظرفیتهای افراد نخبه بسیج جهت پیشگیری و کنترل‌ها را از برنامه‌های گسترده سپاه در کنار همکاری مشترک و تنگاتنگ و همسو با شبکه بهداشت و درمان شهرستان عنوان کرد که از طریق رسانه‌های جمعی به صورت همه روزه خدمات قابل ارائه برای روزهای آینده اعلام می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر افزود: شعار محوری سپاه تحقق اصل هدف سربازی و خادمی ملت ایران است و سپاه و بسیج در اجرا و دستیابی به این هدف بزرگ همیشه به این همراهی بر خود می‌بالد و به نوعی در همه ماموریت‌ها به صورت پیش‌قراول و پیشگام همراه و در کنار مردم قرار دارند.

پورقربان با دعوت مدیران کانال‌ها و سایت‌های خبری شهرستان به حفظ آرامش کامل و پرهیز از درج و انتشار مطالب احساسی، هیجانی خلاف واقع و غیرواقعی گفت: بهترین راهکار برای اصحاب رسانه در این برهه زمان ارائه و انتشار آموزش نوین یادگیری مقابله با این بیماری در حوزه سلامت، کنترل و پیشگیری‌هاست و برای درج اخبار درست و شایسته بهترین منبع همان درج توصیه‌های آموزشی، بهداشتی و اخبار مدیریت ستاد پیشگیری مستقر در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر است.

«صالح طبری» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر نیز با تاکید بر استفاده از ظرفیت کارآمد بسیج در ماموریت خطیر پیشگیری و درمان بهره‌گیری از این ظرفیت بزرگ را برابر توافقات شفاهی فی ما بین خواستار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین