مسئول پیشکسوتان دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار مازندران خبر داد؛

کمک میلیونی پیشکسوتان دفاع مقدس مازندران به ستاد مبارزه با کرونا

کمک میلیونی پیشکسوتان دفاع مقدس مازندران به ستاد مبارزه با کرونا «ولی الله شیرامه» گفت: تاکنون علاوه بر حضور پیشکسوتان در کمک به بهبود وضعیت بیمارستان‌ها و ضدعفونی معابر، کمک‌های میلیونی به ستاد مبارزه با کرونا شده است.
کد خبر: ۳۸۹۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۴ - 29March 2020

کمک میلیونی پیشکسوتان دفاع مقدس مازندران به ستاد مبارزه با کرونابه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، «ولی الله شیرامه» مسئول پیشکسوتان دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران عصر امروز در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات ستاد مبارزه با ویروس کرونا مستقر در اداره کل پرداخت و اظهار داشت: این ستاد با مشارکت شورای پیشکسوتان استان، هیئت رزمندگان استان و کانون‌های بازنشستگان استان فعالیت خود را پس از تشکیل نشست شورای پیشکسوتان استان در 24 اسفند آغاز کرد.

این مسئول گفت: تاکنون علاوه بر حضور پیشکسوتان در کمک به بهبود وضعیت بیمارستان‌ها و ضدعفونی معابر کمک‌های میلیونی به ستاد مبارزه با کرونا شده است.

این مسئول از تهیه روزانه سه هزار عدد ماسک توسط این اداره کل خبر داد و گفت: همچنین روزانه سه هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و شوینده با همکاری خیرین، پیشکسوتان دفاع مقدس و گروه‌های مردم نهاد تهیه و توزیع شده است.

شیرامه به تهیه 30 سبد کالای معیشتی برای پیشکسوتان نیازمند استان توسط اداره کل اشاره کرد و ادامه داد: همچنین کمک هزینه معیشتی 10 نفر نیز توسط اداره کل تأمین شد.

این مسئول از تهیه و پخش 500 لیتر مایع ضدعفونی کننده و گندزدایی توسط اداره کل خبر داد و افزود: همچنین در بحث تهیه و تولید خبر با موضوع کرونا تاکنون بیش از 162 خبر در خبرگزاری دفاع مقدس منتشر شده است.

شیرامه همچنین تهیه پارچه نخی و دوخت پنج هزار عدد ماسک و توزیع آن، کمک حمایتی هیئت رزمندگان در پنج شهرستان، توزیع سه هزار و 603 عدد ماسک و توزیع 14 هزار و 181 جفت دستکش توسط پیشکسوتان کانون بازنشستگان سپاه را از اقدامات این ستاد اعلام کرد.

وی همچنین به اقدامات پیشکسوتان شهرستان‌ها نیز اشاره کرد و گفت: توزیع سبد کالای معیشتی، دوخت ماسک، گان و لباس بهداشتی، ساخت محلول شستشو، توزیع دستمال کاغذی، توزیع دعای هفتم صحیفه سجادیه، ذبح چندین رأس گوسفند، کمک به ضدعفونی و گندزدایی شهرها و روستاها، کمک به کادر درمانی بیمارستان‌ها، راه اندازی کارگاه تولید ماسک و گان، سم‌پاشی و ضدعفونی معابر و نصب استند تبلیغاتی و ارسال پیامک با موضوع کرونا از جمله اقدامات به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین