«مهدی چمران» مطرح کرد؛

ضرورت حرکت جهادی در عرصه «تولید» برای جبران آسیب‌های ناشی از کرونا

رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما باید با یک برنامه‌ریزی درست و با حرکت جهادی تولیدمان را به حدی برسانیم که مشکلات آسیب‌های ناشی از کرونا هم در تولید جبران شود و مجبوریم که جهش تولید داشته باشیم.
کد خبر: ۳۸۹۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲ - 01April 2020

ضرورت حرکت جهادی در «تولید» برای جبران آسیب‌های ناشی از کرونابه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «مهدی چمران» رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگویی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شناسایی ظرفیت‌های مغفول مانده کشور، اظهار داشت: در سال ۹۸ شرایط برای «رونق تولید» مهیا بود؛ اما ما به آن حد از رشد و رونقی که مورد انتظار بود، نرسیدیم و خواسته‌ها برآورده نشد.

وی افزود: با این حال در سالی که گذشت، در بسیاری از موارد به کمک قوه قضائیه و دولت بسیاری از کارخانه‌های و شرکت‌ها که تعطیل شده بودند، به چرخه تولید بازگشتند؛ اما از آن جهت که تولید مبنای قوی شدن ماست، انتظارات برآورده نشد.

رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سال ۹۹ هم اگر بیماری «کرونا» را نداشتیم، می‌شد که بهتر و راحت‌تر به سراغ بحث تولید برویم؛ اما با وجود این ویروس و مشکلات پیش رو، پیش‌بینی می‌شود که برنامه‌های تولیدی در سال جاری آسیب ببینند.

چمران با اشاره به اینکه شاید دلیل نام‌گذاری امسال به سال جهش تولید هم عدم غفلت مسئولین از تولید باشد، گفت: در بخش تولید باید یک حرکت جهادی شکل بگیرد؛ چون حرکت جهادی جهش را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: ما باید با یک برنامه‌ریزی درست و با حرکت جهادی تولیدمان را به حدی برسانیم که جبران مشکلات آسیب‌های ناشی از کرونا هم در تولید جبران شود و مجبوریم که جهش تولید داشته باشیم.

رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: به‌خاطر تحریم‌ها فروش نفت ما به حداقل رسیده است و ناچاریم که برای اداره کشور روی درآمد‌های حاصل از تولید و صادرات حساب کنیم و نیل به این هدف منوط به آن است که تولید به یک حد قابل قبول برسد.

چمران در پاسخ به این سوال که برای شناسایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مغفول مانده کشور چه باید کرد، گفت: به طور کلی نمی‌توان در رابطه با هر موضوعی تنها از نهاد دولت انتظار داشت؛ بنابراین کشف و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مغفول‌مانده مسئله‌ای است که باید همه به آن توجه کنند و در مسیر تحقق آن قدم بردارند.

وی افزود: البته پس از شناسایی این ظرفیت‌ها دولت باید از آن‌ها حمایت کند تا به مرحله بهره‌برداری برسند.

رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید قدرت کشف و تولید این ظرفیت‌ها را داشته باشند و وظیفه دولت به‌کارگیری ظرفیت‌های کشف شده است. در واقع این بخش خصوصی است که باید با حمایت دولت همه توان خود را برای به‌کارگیری ظرفیت‌های بالقوه متمرکز کند تا آن‌ها را به فعلیت برساند و از آن‌ها بهره‌برداری کند.

وی تصریح کرد: دانشمندان، متخصصان، نهاد‌های دولتی و بخش خصوصی همگی باید دست در دست هم بدهند تا ظرفیت‌های پنهان به کار بیفتد و نتیجه آن هم در خدمت ایران اسلامی قرار بگیرد.

منبع: مهر

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار