فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) تاکید کرد؛

لزوم همکاری مردم برای نزولی شدن آمار کرونا

سردار «حسن شاهوارپور» با تاکید بر لزوم همکاری مردم برای نزولی شدن آمار کرونا گفت: بیش از ۹۰۰ تخت نقاهتگاهی در استان خوزستان پیش‌بینی شده که تاکنون از آنها استفاده نشده است.
کد خبر: ۳۹۰۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۹ - 08April 2020

مردم به شایعات و تبلیغات سوء رسانه‌های معاند گوش ندهند

به گزارش دفاع‌پرس‌ از اهواز، سردار سرتیپ پاسدار «حسن شاهوارپور» فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان بعد از نشست ستاد مدیریت کرونا دزفول در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کارهای خوبی برای مبارزه با کرونا در حوزه درمان و پیشگیری در سطح شهرستان دزفول انجام شده و کادر پزشکی، پرستاران، مجموعه دستگاه‌های دولتی، بسیج، سپاه و نیروهای مسلح با همکاری ویژه مردم با تمام توان پای کار بوده‌اند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیج از روزهای نخست پای کار آمدند، افزود: پیشگیری یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش شیوع ویروس کرونا است و باعث می‌شود افراد کمتری به بیمارستان مراجعه و پزشکان را درگیر کنند.

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان اضافه کرد: بسیجیان شبانه اقدام به ضدعفونی و گندزدایی معابر عمومی می‌کنند به طوری که در یک شب بیش از یک هزار و ۴۰۰ گروه در استان خوزستان عملیات ضدعفونی و گندزدایی معابر را انجام دادند.

این مسئول با اشاره به تهیه و اهدای بسته‌های بهداشتی با همکاری خیران افزود: بسیجیان در حوزه فاصله گذاری اجتماعی به صورت شبانه روزی در کنترل ورودی شهرها با نیروهای انتظامی همکاری دارند.

شاهوارپور از مردم خواست برای بازگشت به زندگی عادی به توصیه‌های مسئولان توجه کنند و به تبلیغات سوء رسانه‌های معاند گوش ندهند تا زنجیره ویروس کرونا قطع شود.

فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری مردم برای نزولی شدن آمار کرونا متذکر شد: بیش از ۹۰۰ تخت نقاهتگاهی در استان خوزستان پیش‌بینی شده که تاکنون از آنها استفاده نشده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار