به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «علی مرادی» مسئول اجرایی مسجد امام علی (ع) دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگویی، درباره تولید ماسک در این دانشگاه، اظهار داشت: تمام کار ما در این حوزه جهادی است و با استفاده از چرخهای خیاطی موجود در دانشگاه علامه و خوابگاهها و همچنین تهیه دو تا سه عدد چرخ خیاطی دیگر، توانستیم در این حوزه فعالیت داشته باشیم.
وی افزود: ماسکهای تولیدشده در دانشگاه علامه طباطبایی را از سوی دانشگاه علوم پزشکی تحویل میگیریم و پس از دوخت و دوز، آنها را به بیمارستانها میفرستیم.
مرادی تصریح کرد: دانشجویان بهخصوص در مقطع دکتری، کارمندان، بسیج کارکنان در دانشگاه علامه طباطبایی به دوخت ماسک میپردازند. اگر دانشجویان کلاس نداشته باشند به دانشگاه میآیند و در این حوزه فعالیت میکنند و آن دسته از دانشجویانی که در خوابگاهها مستقر بودند، به علت راه دور و تعطیلی از راه دور ماسکها را میدوزند و به دست ما میرسانند.
رئیس مسئول اجرایی مسجد امام علی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: بعضی از دانشجویان اطراف تهران که از راه دور میآیند، به منظور عدم رفت و آمدها در سطح شهر در خانه به تولید ماسک اقدام میکنند.
مرادی گفت: انجام این کار از روز شنبه ۲۳ فروردین شروع شده است و تا زمانی که تولید ماسک به منظور مقابله با کرونا نیاز جامعه باشد، ما به فعالیت در این حوزه اقدام میکنیم و روزانه ۷۰۰ الی ۸۰۰ ماسک تولید میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: تمامی اصول بهداشتی مانند ضدعفونی عابربانکها، اتوبوسها، درب منازل و... توسط دانشجویان این دانشگاه انجام میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ 113