«مهدی کبیری پور» در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مقابله با شیوع کرونا اظهار داشت: فرمایشات ایشان همواره چراغ راه و سرمشقی برای حرکت الهی، منسجم و قدرتمند در مسیر عزت و اقتدار ایران اسلامی بوده است.
وی افزود: پس از فرمایش معظم له مبنی اجرای رزمایش کمک مومنانه در ماه مبارک رمضان، برنامههای ویژهای از سوی سپاه امام علی بن ابی طاللب (ع) و قرارگاه مردمی کریمه اهل بیت (ع) در سه محور سلامت، معیشت و معنویت در اولویت برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته است.
معاون هماهنگ کننده سپاه قم افزود: تمامی اقداماتی که از زمان شیوع بحث کرونا تاکنون به صورت پراکنده در سطح استان اجرا میشد، با رزمایش مذکور مدون و منسجم شد و در حال حاضر هر محلهای دقیقا میداند که چه اقداماتی را در سه محور یاد شده باید انجام دهد.
وی با اشاره به آسیب دیدن خانوادهها از ویروس کرونا، به برخی اقدامات در حوزه معیشتی، خاطرنشان کرد: ۱۲۰۰ خانواده نیازمند ثابت شناسایی شده اند و قرار است با همکاری یکی از هیئات مذهبی، بستههای غذای گرم افطاری و سحری در هر شب و سحر ماه مبارک رمضان، بین آنان توزیع شود.
کبیری پور ادامه داد: توزیع بن کارت معیشتی ۵۰۰ هزار تومانی برای دیگر خانوادههای نیازمند در ماه مبارک رمضان نیز طرح دیگری است که بحمدالله بخش قابل توجهی از اعتبار آن تامین شده و نحوه دریافت آن، از طریق پیامک به خانوادههای مربوطه اطلاع رسانی میشود.
معاون هماهنگ کننده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) افزود: توزیع ۵۰۰۰ بسته معیشتی ۵۰۰ هزارتومانی بین خانوادههای نیازمند بخش دیگری از خدمات ارائه شده است؛ همچنین ۱۵۵۸۷۰ مورد بسته معیشتی نیز با کمک خیرین هر یک به ارزش ۱۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و ۸۱۱۸۱ بسته فرهنگی شامل کتاب، اسباب بازی و ... توزیع شده است.
کبیری پور ادامه داد: با توجه به عدم برگزاری تجمع و مراسم عزاداری برای متوفیان کرونایی، ۹۸۹۱ مورد بازدید از خانوادههای متوفی و عرض تسلیت و برگزاری مراسم ترحیم مجازی و نیز توزیع بستههای بهداشتی بین خانوادههای متوفی صورت گرفته است.
وی بیان کرد: در کل ۴۰ هزار نفرروز فعالیت توسط خواهران و برادران بسجی از تولید گان و ماسک گرفته تا آشپزی و خدمات متنوع دیگر انجام شده است.
معاون هماهنگ کننده سپاه امام علی بن ابی طالب(ع) با اشاره به برنامههای رزمایش «همدلی و کمک مومنانه» در حوزه معنویت خاطرنشان کرد: برنامه ختم قرآن مجازی برای متوفیان هر محله، برگزاری پویشهای معنوی و مناجات و نماز جماعت خانگی، فضاسازی محیطی و شهری با موضوعات و ارتباط گیری طلاب به صورت تلفنی و مجازی و حضوری، بخشهایی از این حوزه خواهد بود.
انتهای پیام/