به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، سردار سرتیپ «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین در برنامه «این نیز بگذرد» درباره فعالیتهای بسیج در مقابله با کرونا و رزمایش همدلی مومنانه اظهار داشت: ملت بزرگ ایران یک وجه تمایزی با سایر ملتها دارد؛ زیرا در مواقعی که لازم بوده در مقابل چالشهای بزرگ و تهدیدات بزرگ به خصوص از بعد پیروزی انقلاب اسلامی این مسئله ایستادگی کرده است.
وی افزود: در این میان، بسیج هم که شجره طیبه الهی است، در کشور وظیفه سازماندهی مردم را در مقابل مخاطرات بزرگ و بهکارگیری و سازماندهی نوجوانان و جوانان آحاد مردم برعهده دارد.
سردار سلیمانی اضافه کرد: زمانی که بیماری کرونا در کشور گسترش یافت، بسیج به واسطه رسالتی که داشت به میدان آمد و با سازماندهی بسیجیان و مردم عزیز، در کنار دستگاههایی که مسئولیت مبارزه با این بیماری را به عهده داشتند، قرار گرفت و وزارت بهداشت را در طرح بسیج ملی مقابله با کرونا یاری کرد.
وی ادامه داد: بسیج برای کمک به طرح بسیج ملی مقابله با کرونا بیش از ۶۱ هزار تیم و گروه آموزشدیده را بکار گرفت. با این مشارکت بسیج بیش از ۷۰ میلیون نفر در کشور غربالگری شدند که از این تعداد حدود ۸۵۰ هزار نفر مشکوک تلقی شدند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه ۳۸۰ درمانگاه بسیج در سراسر کشور در پشتیبانی این طرح قرار گرفته، بیان داشت: در این طرح افراد مشکوک به درمانگاهها ارجاع داده شدند که به وضعیت ۴۰۰ هزار نفر از این افراد رسیدگی شد.
وی با تاکید براینکه این طرح ازجمله طرحهای موفق اجرا شده در کشور است که در مورد تحسین سازمان بهداشت جهانی و سایر متخصصان جهانی و داخلی قرار گرفته است، گفت: در بسیج ملی مبارزه با کرونا، مرحله دومی که هدفمندتر است، در حال انجام است؛ بدینصورت که در این مرحله بیشتر اقدام به بیماریابی در مناطقی که میزان آلودگی بیشتر است، صورت میگیرد.
سردار سلیمانی با بیان اینکه ۸۰۰ هزار نفر از بسیجیان در طرح غربالگری حضور داشتند، عنوان کرد: ۵۴ هزار پایگاه مقاومت بسیج برادر و خواهر در مساجد، ۶۰ هزار واحد دانشآموزی و ۳۸ هزار کانون قشری که در مجموع ۱۶۰ هزار رده بسیج را در سراسر کشور شامل میشوند، وجود دارد که هرگاه ضرورت ایجاب کند، این بسیجیان برای پاسخ دادن به نیازهای انقلاب وارد صحنه میشوند.
وی درباره رزمایش سراسری کمک مومنان هم گفت: در این طرح قرار شد توسط ۵۰ هزار پایگاه مقاومت با هماهنگی بین سازمانهای کمیته امداد امام خمینی (ر)، سازمان بهزیستی، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ستادی تشکیل شود تا جمعیت هدف کاملاً دقیق شناسایی شوند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه تصریح کرد: در مرحله اول این رزمایش که از نیمه شعبان تا پایان ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد، خانوادههای جامعه هدف مورد تکریم و حمایت قرار میگیرند؛ بدینصورت که در دو مرحله بیش از هفت میلیون بسته مواد غذایی میان خانوادههایی که شناسایی میشوند، تقسیم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شناسایی خانوادههای نیازمند در این طرح توسط پایگاههای بسیج انجام میشود، اظهار داشت: همانگونه که دفاع مقدس یک چالش بود که به فرصت تبدیل شد، اکنون نیز مثل دوران دفاع مقدس پیامدهای منفی این این بیماری و ویروس را هم میتوانیم به فرصت تبدیل کنیم.
انتهای پیام/ 231