بیانیه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس کردستان به مناسبت روز ملی خلیج فارس

بیانیه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس کردستان به مناسبت روز ملی خلیج فارس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان به مناسبت روز ملی خلیج فارس بیانیه‌ای صادر کرد.
کد خبر: ۳۹۴۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶ - 29April 2020

بیانیه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس کردستان به مناسبت روز ملی خلیج فارسبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کردستان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان به مناسبت روز ملی خلیج فارس بیانیه‌ای صادر کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

روز ملی خلیج فارس بر تمامی ایران و فارسی زبانان دنیا به ویژه ساحل نشینان خلیج فارس مباركباد.

روز دهم اردیبهشت ماه، بیانگر واقعیت ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه ی حیاتی و استراتژیک خلیج فارس است.

 خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به عنوان آبراه مهم بین المللی و شاهرگ اقتصاد جهانی همواره مناطق امنی برای تردد و عبور و مرور کشتی های نفتی و  تجاری بوده و در تمام سال های گذشته از امنیت لازم برخوردار بوده است و در این جهت جمهوری اسلامی ایران با همکاری کشورهای منطقه کوشیده است ثبات و آرامش را در تراز قابل قبولی حفظ کنند.

جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن نیروهای مسلح مومن، رشید و توانمند، علاوه بر این که از مرزهای آبی کشور دفاع می کنند، با تسلط کامل بر منطقه ی خلیج فارس و دریای عمان، اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی را تحت نظر داشته تا هرگونه توطئه آنان را خنثی نماید

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان ضمن گرامی داشت روز ملی خلیج فارس و سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز، اقتدار روز افزون جمهوری اسلامی ایران را در عرصه بین الملل و همچنین، اتحاد و همبستگی کشورهای مسلمان را از خداوند منان مسئلت دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین